A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Teg

Vår föreningsidé är en positiv anda, ett gott bemötande och delaktighet. Föreningen strävar efter en verksamhet som berör och skapar glädje och gemenskap. 

PRO har sedan starten 1942 varit en självständig, oberoende och partipolitisk obunden organisation som står öppen för alla pensionärer. 

PRO bevakar pensionärernas intressen i olika samhällsfrågor.

PRO Teg bedriver en egen omfattande verksamhet där vi skapar träffpunkter till sociala möten, detta ger ett mervärde för våra medlemmar.

Föreningens många verksamheter bedrivs på Tegs församlingsgård där vi hyr lokaler.

/Välkommen 

Ordförande Göran Robertsson 070-592 59 06

 

Aktuellt från Teg

 • Surströmmingsfest med dans

  2019-08-22 Återigen var det dags för PRO Teg att inbjuda till årets Surströmmingsfest. Många PROare strömmade till Musköten på Umedalen för att avnjuta denna delikata anrättning. Några anlände i den för kvällen hyrda bussen. PRO Tegs festansvarige Berit Lidman hälsade alla välkomna till det kvällens fest. Kvällens artister var Noomi Fossmo och Stefan Granberg.

  Läs mer
 • Sommarresa med musikkväll som mål

  2019-08-16 PRO Teg har återigen erbjudit en sommarresa för sina medlemmar. I år var målet Café Storudden och artister som SlaBANG och Kalle Moreus med Bandet Hej Kalle. Evenemanget hade samlat över 1 100 åhörare, men då det var en utescen var allt möjligt.

  Läs mer
 • Picknick i det gröna och tipspromenad med kluriga bildfrågor

  2019-06-10 En solig juni afton träffades PRO Tegs medlemmar för att under trevlig samvaro avnjuta en underbar afton med picknick i trevligt sällskap. Förutom detta fick de testa sin förmåga genom att svara på kluriga bildfrågeställningar.

  Läs mer
 • Arbete hemma, en utställning om det ideala hemmet.

  2019-05-28 PRO Teg har nyligen erbjudit sina medlemmar att ta del av Kvinnohistoriska muséets utställning Arbete Hemma. Guiden Kristina Ahlenius informerade om hur konstnären Petra Hultman tänkt rörande sin utställning som handlar om husmodersidealets framväxt under 1950-talet. Efter guidningen och egen tid samlades gruppen och fikade samt diskuterade de intryck utställningen gett och hur det ser ut idag med hushållsnära tjänster.

  Läs mer
 • Avslutningsfika på Siffer- och minnesträning under nummerspel

  2019-05-27 En av PRO Tegs aktiviteter är Medlemsnummerspelet, där uppemot 70 deltagare träffs en gång i veckan för att umgås, hitta rätt siffror, få lite spänning och fika tillsammans. Denna aktivitet är bra då siffror, minne, koordination och motorik tränas, samtidigt som man har roligt.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.