A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Teg

Välkommen att anmäla er till sommaresan Café Storudden den 16 augusti. Ni får lyssna till Kalle Moreus och hans gäng. Sista anmälningsdag är söndag 16 juni/ Resekommittén
Klicka här för att läsa om anmälan>>

 

Vår föreningsidé är en positiv anda, ett gott bemötande och delaktighet. Föreningen strävar efter en verksamhet som berör och skapar glädje och gemenskap. 

PRO har sedan starten 1942 varit en självständig, oberoende och partipolitisk obunden organisation som står öppen för alla pensionärer. 

PRO bevakar pensionärernas intressen i olika samhällsfrågor.

PRO Teg bedriver en egen omfattande verksamhet där vi skapar träffpunkter till sociala möten, detta ger ett mervärde för våra medlemmar.

Föreningens många verksamheter bedrivs på Tegs församlingsgård där vi hyr lokaler.

/Välkommen 

Ordförande Göran Robertsson 070-592 59 06

 

Aktuellt från Teg

 • Picknick i det gröna och tipspromenad med kluriga bildfrågor

  2019-06-10 En solig juni afton träffades PRO Tegs medlemmar för att under trevlig samvaro avnjuta en underbar afton med picknick i trevligt sällskap. Förutom detta fick de testa sin förmåga genom att svara på kluriga bildfrågeställningar.

  Läs mer
 • Arbete hemma, en utställning om det ideala hemmet.

  2019-05-28 PRO Teg har nyligen erbjudit sina medlemmar att ta del av Kvinnohistoriska muséets utställning Arbete Hemma. Guiden Kristina Ahlenius informerade om hur konstnären Petra Hultman tänkt rörande sin utställning som handlar om husmodersidealets framväxt under 1950-talet. Efter guidningen och egen tid samlades gruppen och fikade samt diskuterade de intryck utställningen gett och hur det ser ut idag med hushållsnära tjänster.

  Läs mer
 • Avslutningsfika på Siffer- och minnesträning under nummerspel

  2019-05-27 En av PRO Tegs aktiviteter är Medlemsnummerspelet, där uppemot 70 deltagare träffs en gång i veckan för att umgås, hitta rätt siffror, få lite spänning och fika tillsammans. Denna aktivitet är bra då siffror, minne, koordination och motorik tränas, samtidigt som man har roligt.

  Läs mer
 • Ost och vin i kombination på event

  2019-05-23 PRO Teg har nyligen haft vinprovning därefter paj, sallad och eftersnack. Man hade samlats för att uppleva, lukta och smaka på viner passande för både sommarmat och välkomstdryck. Evenemanget leddes av vinkännaren och skribenten Lennart Odlander.

  Läs mer
 • Tunnbrödsbakning i renoverad bagarstuga

  2019-05-14 I den renoverade bagarstugan i Holmsund bakade nyligen några av PRO Tegs medlemmar tunnbröd. Bakningen skedde utifrån gamla recept och i vedeldad ugn.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.