A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Teg

Eftersom coronaviruset härjar även här i Västerbotten har PRO beslutat om att inte samla medlemmar allt för att undvika att smitta personer med sämre immunförsvar. 

 

Nu kan du som har mobilt BankID logga in i det nya medlemsystemet och se om uppgifterna är rätt , klicka här och se logga in längst uppe till höger >>

 

Det är inte bra att bara sitta, här är tips på lätta rörelser både sittande och stående>>

 

Hej gillar du att kryssa så finns det extrakryss som PRO tillhandahåller klicka här>>

 

Konserten med bl.a. Backens manskör är uppskjuten till 1 november pga Coronaviruset, läs mer här>>

 

Vår föreningsidé är en positiv anda, ett gott bemötande och delaktighet. Föreningen strävar efter en verksamhet som berör och skapar glädje och gemenskap. 

PRO har sedan starten 1942 varit en självständig, oberoende och partipolitisk obunden organisation som står öppen för alla pensionärer. 

PRO bevakar pensionärernas intressen i olika samhällsfrågor.

PRO Teg bedriver en egen omfattande verksamhet där vi skapar träffpunkter till sociala möten, detta ger ett mervärde för våra medlemmar.

Föreningens många verksamheter bedrivs på Tegs församlingsgård där vi hyr lokaler.

/Välkommen 

Ordförande Göran Robertsson 070-592 59 06

 

Aktuellt från Teg

 • Kunskap att rädda liv

  2020-03-12 PRO Teg har haft utbildning i hur man ska klara sig i 156 timmar i hemmet vid en katastrof, även hjärt-lungräddning ingick samt hur en hjärtstartare fungerar. Jan Forsmark, civilförsvarsförbundet, ledde utbildningen som är kostnad fri för PRO Tegs medlemmar

  Läs mer
 • Den åldrande huden

  2020-03-04 Professor emeritus Berndt Stenberg vid Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin, tidigare hudläkare vid NUS, var inbjuden till PRO Teg för att prata om den åldrande huden. Han berättade att som hudläkare har man över tusen olika diagnoser att ta ställning till; de vanligaste är dock enbart kring 50. Han tror att han under sitt arbetsliv träffat på ca 800 av diagnoserna i olika enskilda fall.

  Läs mer
 • Ingemar Grahn tolkar Beatles

  2020-02-26 När PRO Teg arrangerade ett musikcafé fick vi vara med på en musikalisk resa med Beatles, från deras start 1963 till slutet 1970. Ingemar Grahn, till vardags diakon i Svenska Kyrkan, hade satt ihop ett program där han först berättade historien om pojkbandet från Liverpool och deras resa till att bli en världskänd grupp. Han framförde sedan utdrag ur deras album och här var det många kända sånger som dök upp.

  Läs mer
 • Styrelseutbildning i Medlefors

  2020-02-21 Vid PRO Tegs årsmöte invaldes fyra helt nya ledamöter till styrelsen som inte hade tidigare erfarenhet av styrelsearbete inom PRO. För att man ska få så bra arbetsförhållanden som möjligt för den nya styrelsen ordnade man en styrelseutbildning och styrelseutveckling. Under två dagar var man samlade på Medlefors folkhögskola där man under ledning av Åsa-Kristina Landström, Medelfors, tog sig an stadgar och handlingsprogram, roller inom styrelsen mm.

  Läs mer
 • Hjärtlig fest på alla hjärtans dag

  2020-02-14 PRO Tegs festkommitté har startat en ny tradition med att ordna en trevlig middag på alla hjärtans dag. Genom samverkan med ett seniorboende på Berghem kunde både lokal och en trerättersmåltid ordnas. Det blev en uppskattad kväll med god mat, sång och historieberättande.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.