A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

-------- A N S L A G S T A V L A N --------

PRO Holmsund

_________________________________________

Senaste inlägg 2 dec. 2019

_____________________________________

 Denna sida uppdateras inte så ofta. 

Det kommer att finnas en NY sida under våren 2020 !!!


 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ÄNDRAD TID FÖR FÖRSTA MEDLEMSMÖTET I JANUARI 2020 !!!! Nu blir det "TISDAG" !!!!! den 14 januari och underhållning består av Noomi Fossmo och Jan Stefan Granberg som sjunger och spelar.

 

_____________________________________________________________ 

Kommande resor !!

 

Conny Lager (Lennart Hämäläinen) vaknar i vardagsrumssoffan, ordentligt bakfull och med cykelhjälmen på huvudet. Han har blivit väckt av ett tjutande sms med texten: "Grattis till stundande bröllop!" Efter viss möda återkommer minnet om att Karin svarade ja på hans spontana, men ändå menade frieri, under gårdagens fest. Conny minns även att han, i ren och skär lycka över Karins JA, bjöd in alla närvarande på festen till det stundande bröllopet, inklusive respektive OCH deras föräldrar… En bröllopsinbjudan som blir 214 personer lång. Kul! Men Conny har ju inga pengar, inte så det räcker till den här festen i alla fall. Att ställa in bröllopet är inget alternativ, men Conny är en idérik man, och möjligheterna att komma över pengar borde inte vara så svåra. Eller?

Med på scenen finns även Östen Eriksson  som spelar den mycket allergiske Polisen, vilken får i uppdrag att lista ut vem som oförskämt nog har parkerat sin cykel i fru Doris Skytts  bil.  En åtta man stor ensemble intar scenen på Folkets hus Iggesund och levererar proffsig scennärvaro, humor och tajming i två akter! 

Dag 1    Under dagen stannar vi för bussfika och lunch innan vi anländer  till Hudiksvall och Hotell Statt. 14.30 åker vi den korta sträckan till Iggesund, Folkets Hus för revy . I pausen serveras kaffe & smörgås. Efter många goda skratt så återvänder vi till vårt hotell för middag, trevlig samvaro och övernattning.

Dag 2    Efter en god frukost på hotellet vänder vi sedan norrut.  Bussfika vid Höga kusten bron innan vi tar sista sträckan hem.

Avresedag :  8 feb. 2020

PRIS :  2.080 SEK

Tidtabell  Obbola Trappan 06.45, 

                 Holmsund  07.00, 

                 Umeå Centralstation 07.30

Ingår  Bussresa, bussfika, 1 x lunch, revy och pausfika, del i dubbelrum inkl middag och frukost, reseledare.

 

SISTA BOKNINGSDAG  under vecka 51 !!!!!!

Boka med Åke 070-678 50 92

 ______________________________________________

 

_______________________________________________

Aktuellt från Holmsund

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.