A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Ersboda

 • Höstmötet/medlemscaféet 9 oktober

  2019-10-16 PRO Ersboda kallade medlemmarna till höstmöte för att besluta om budget och verksamhetsplan för 2020 samt valberedning för 2019. Mötet inleddes av den folkkäre underhållaren Greger Ottosson. Han hade tyvärr lite ont i halsen och måhända var det därför han kom ihåg sin farfars medicin mot halsont; några droppar ur ”flaskan i skåpet” på en sockerbit, dropparna påminde om universalmedicinen Lazarol som tydligen hjälpte mot i stort sett allt ont.

  Läs mer
 • Seniormässan 11 september

  2019-09-16 Marie Oja besökte Seniormässan den 11 september tillsammans med sin man. De är intresserade av att resa så de var imponerade av att så många reseföretag deltog. Hon tyckte att utbudet i övrigt också var givande så helhetsintrycket kunde sammanfattas i tre ord: intressant, varmt och ganska trångt.

  Läs mer
 • Surströmmingsfest på PRO Ersboda

  2019-09-09 Drygt 40-talet medlemmar från PRO Ersboda samlades till surströmmingsfest. Nytt för i år var att strömmingarna avnjöts på Ersboda Folkets Hus där personalen hade dukat upp långbord med vita dukar. Ordföranden Lena Carlsson hälsade välkommen och önskade smaklig måltid.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.