A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Ersboda

 • Medlemscafé 22 januari

  2020-01-24 PRO Ersbodas ordförande Lena Carlsson hälsade mötesdeltagarna välkommen och presenterade verksamhetsledare UllaBritt Kullh som informerade om Frivilligcentralens verksamhet. Föreningen bildades 1999 och är en politiskt och religiöst obunden ideell förening som drivs i samverkan med Röda Korset, PRO, RPG, SKPF, SPF med stöd från Umeå kommun.

  Läs mer
 • Julfest 9 december

  2019-12-11 PRO Ersbodas sista medlemscafé tillika julfest för 2019 var en mycket välbesökt tillställning. Förväntansfulla pensionärer intog sina platser och vice ordföranden Gretha Gustafsson hälsade välkommen. Detta år kunde inte förskolans lucia uppträda pga att det var planeringsdag på förskolan så underhållningen för dagen fick Markus Löfgren och Janne Fältén stå för helt själva vilket de skötte med den äran.

  Läs mer
 • Konst- och hantverksmässa 23 november

  2019-11-26 PRO Samorganisations kulturgrupp anordnade den 23:e november en konst- och hantverksmässa på Mariehemsvägen 7 M. Väldoftande glögg och pepparkakor hälsade besökarna välkomna när utställare från 9 PRO-föreningar i och omkring Umeå visade upp och sålde sina alster.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.