A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Välkommen till PRO Ersboda!

Föreningen startade 1990 och har ca 550 medlemmar, de flesta från Ersboda, Ersmark, Mariedal och Mariehem. Totalt i landet har PRO ca 330 000 medlemmar. Med så många medlemmar blir PRO en viktig aktör i arbetet med att driva angelägna frågor som berör oss pensionärer, såväl nationellt som lokalt i Umeå. Föreningen arbetar bl a för att ett Trygghetsboende ska byggas på Ersboda. 

Vi vill att vår verksamhet ska präglas av gemenskap, lärande, utveckling, trivsel och glädje och där du som medlem trivs och vill delta. Vi tar därför med intresse emot dina tankar och synpunkter i syfte att ytterligare utveckla och förbättra föreningens verksamhet.

Lena Carlsson
Ordförande

Aktuellt från Ersboda

 • Grillfest 12 juni

  2019-06-14 Inför sommaruppehållet samlades PRO Ersboda till den årliga grillfesten på Trattgränd. Några ledamöter ur styrelsen såg till att sallad, bröd och övriga tillbehör fanns i rikliga mängder, grillmästare för dagen var Tage Nilsson i sitt prydliga förkläde och Lena Carlsson var hans flitiga medhjälpare. Tage kryddade hamburgarna lite extra med Smokey Hickory-grillolja vilket uppskattades och tillsammans med den fantastiska potatissalladen hade de en strykande åtgång.

  Läs mer
 • Resan till bl a Norrlands tulpan 29 maj

  2019-06-05 Vädret visade sig inte från sin bästa sida men det kunde ändå inte dämpa glädjen hos 50 förväntansfulla resenärer som hade anmält sig till Britt-Marie Mattsson och PRO Ersbodas resa till Norrlands Tulpan i Backsjön, Sollefteå, och Wästerlunds konditori i Lunde. Carolina Visser äger och driver Norrlands tulpan tillsammans med sin man Hasse Sjölund.

  Läs mer
 • PRO Teg vann DM i bridge

  2019-05-14 Vi gratulerar årets vinnare i DM i bridge, PRO Tegs Hans-Göran Larsson och Lage Nyberg. De kommer att spela för PRO Västerbottens län i Riksmästerskapet i september.

  Läs mer
 • Referat från medlemscaféet 17 april

  2019-04-18 PRO Ersboda inbjöd nyligen till medlemscafé och fotograferande medlemmen Gunnar Andersson från Ersmark var inbjuden. Han tog med åhörarna på en timslång föreläsning om fåglar han fotograferat runt om Umeåområdet.

  Läs mer
 • Informationscafé 10 april

  2019-04-11 PRO Ersboda inbjöd nya och eventuellt blivande medlemmar till en informationsträff med fika på Ersboda Folkets Hus. Ordförande Lena Carlsson berättade om vilken värdegrund som PRO står för, att det är en politiskt och religiöst obunden förening som arbetar för att människor som uppbär någon form av pension ska ha en så bra och trevlig tillvaro som möjligt.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.