A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Välkommen till PRO Ersboda!

Föreningen startade 1990 och har ca 550 medlemmar, de flesta från Ersboda, Ersmark, Mariedal och Mariehem. Totalt i landet har PRO ca 330 000 medlemmar. Med så många medlemmar blir PRO en viktig aktör i arbetet med att driva angelägna frågor som berör oss pensionärer, såväl nationellt som lokalt i Umeå. Föreningen arbetar bl a för att ett Trygghetsboende ska byggas på Ersboda. 

Vi vill att vår verksamhet ska präglas av gemenskap, lärande, utveckling, trivsel och glädje och där du som medlem trivs och vill delta. Vi tar därför med intresse emot dina tankar och synpunkter i syfte att ytterligare utveckla och förbättra föreningens verksamhet.

Lena Carlsson
Ordförande

Aktuellt från Ersboda

 • Höstmötet/medlemscaféet 9 oktober

  2019-10-16 PRO Ersboda kallade medlemmarna till höstmöte för att besluta om budget och verksamhetsplan för 2020 samt valberedning för 2019. Mötet inleddes av den folkkäre underhållaren Greger Ottosson. Han hade tyvärr lite ont i halsen och måhända var det därför han kom ihåg sin farfars medicin mot halsont; några droppar ur ”flaskan i skåpet” på en sockerbit, dropparna påminde om universalmedicinen Lazarol som tydligen hjälpte mot i stort sett allt ont.

  Läs mer
 • Seniormässan 11 september

  2019-09-16 Marie Oja besökte Seniormässan den 11 september tillsammans med sin man. De är intresserade av att resa så de var imponerade av att så många reseföretag deltog. Hon tyckte att utbudet i övrigt också var givande så helhetsintrycket kunde sammanfattas i tre ord: intressant, varmt och ganska trångt.

  Läs mer
 • Surströmmingsfest på PRO Ersboda

  2019-09-09 Drygt 40-talet medlemmar från PRO Ersboda samlades till surströmmingsfest. Nytt för i år var att strömmingarna avnjöts på Ersboda Folkets Hus där personalen hade dukat upp långbord med vita dukar. Ordföranden Lena Carlsson hälsade välkommen och önskade smaklig måltid.

  Läs mer
 • Medlemsresa till Nyåker och Järnäsklubb

  2019-08-19 PRO Ersboda arrangerade och inbjöd övriga PRO-föreningar till en dagsresa där första målet var att beundra de vackra Tallbergsbroarna, utsikten från dem är fascinerande även för den höjdrädde.

  Läs mer
 • DM i boule 14 augusti

  2019-08-19 PRO Ersbodas boulelag vann DM i boule 2018 och därför fick PRO Ersboda äran att arrangera 2019-års tävling som gick av stapeln den 14 augusti. Vädret var på arrangörernas och spelarnas sida denna vackra sommardag när ordföranden Lena Carlsson hälsade de 16 lagen välkomna till Sävars idrottsplats.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.