A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemssystemet HARALD

Det nya medlemssystemet som kallas HARALD har nu tagits i bruk. Om du har mobilt BankID så kan du enkelt logga in i medlemssystemet och kontrollera att dina personuppgifter är korrekta. Kontrollera särskilt att du angett e-postadress och mobiltelefonnummer, så att du får aktuell information från föreningen.
Klicka här för att logga in till HARALD.

Aktuellt från Backen

 • Årsmötet 2020

  2020-02-26 Ordförande Christin Broman önskade välkommen och inledde mötet med att tända ett ljus och uppmanade till en tyst minut för de medlemmar som avlidit under året. Patrik Frohm spelade sedan en finstämd melodi.

  Läs mer
 • HLR-träning

  2020-02-25 Jan Forsmark från Civilförsvarsförbundet tränade PRO Backens medlemmar i HLR d.v.s. hjärtlungräddning, och gav tips om hur vi ska klara oss i hemmet i händelse av krissituationer.

  Läs mer
 • Träff med nya medlemmar

  2020-02-12 Kontaktombuden inbjöd nya medlemmar till träff på Musköten. PRO Backen har 9 kontaktombud, men vill gärna bli fler. Intresserade efterlystes och en två dagars utbildning utlovades till den som blir kontaktombud.

  Läs mer
 • Januarimötet 2020

  2020-01-31 Sverker Olofsson (känd från TV-programmet Plus) berättade om vänskapen med indianen Jerry Mc Leod från Kanada vid årets första månadsmöte i PRO Backen, som var mycket välbesökt.

  Läs mer
 • Sista boulespelet 2019

  2019-12-20 Det sista boulespelet för i år samlade 10 tappra spelare. En del andra var borta för julstök och vissa sjöng in julen i Grisbackakyrkan. God Jul från boulegänget! Mvh//Sören

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.