A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Storuman

 Ny flik är upplagd på startsidan med texten "Aktuell information ". Där kommer vi att lägga in det som är på gång. Titta i det blå fältet -verst på denna sida! När du öppnat "Aktuell information" klicka vidare på "Ny sida".

  •  Om intresse finns ordnas en resa till Gumboda Hed den 11 aug

  • Grillning på Luspholmnen den  juli
  • juia pensionärer träffas på Kakbiten tills dess att Aktiviteten öppnas igen.
  • Planer finns att ändra någa lägenheter till trygghetsboende på Trananr.
  • Morgongympa planeras, återkommer när det är klart!
  • Tycker du att trottoarkantstenarna vid ex din infart eller på annat ställe är för höga - kontakta tekniska avd på kommunen för åtgärd!

 Välkommen till PRO Storuman- vår förening!

 PRO är till för dig som har livet framför dig och arbetslivet bakom dig. En tid av nyvunnen frihet, en tid att förverkliga drömmar, din egen tid.Ta till vara den och gör något som du gillar! Sjunga i kör! Titta på film! Spela boule eller bowling! Lära dig om internet och att googla! Det finns så mycket att välja på! PRO i Storuman är en förening för alla pensionärer som vill trivas och umgås
genom delaktighet och gemensamhet. Vi har också möjlighet att påverka genom vår förening.
Våra medlemsmöten är förlagda till Storumans Folkets Hus om inget annat meddelas och annonseras i Storumans Lokalblad. Medlemsmöten är oftast med sång och musik mm. Vi brukar också spela bingo. För det mesta finns kaffe med dopp eller något annat att äta som t ex palt.Styrelsen har sina möten på ABF-huset – ca 7 ggr per år

Lyssnarhörnan träffas i Folkhögskolans lokaler. ”Glada pensionärer” träffas på Aktiviteten/Cafe Kakbiten för att prata över en kopp kaffe. Vi ordnar också resor en- eller tvådagars till någon intressant plats.

Ni är välkomna med förslag på aktiviteter och resmål.

Vill Ni oss nåt så nås vi på e-mailadressen  storuman@pro.se

 

 

 

      

 

 

Aktuellt från Storuman

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.