A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsmöte 18/9

Ingemar Sandström sjöng Elvis låtar Ingemar Sandström sjöng Elvis låtar

Bureå PRO medlemsmöte tisdag den 18 september

Ordförande Roger Olofsson hälsade nya och lite äldre PRO:are välkomna och informerade oss om Inne boule kommer att börja lördag den 22 kl. 11:00 på Café Träffpunkten.

Våra duktiga reseledare berättade om att onsdagsdansen i Örviken nu börjat om, resa till IKEA blir i november och en resa till Luleå och revyn Pilsner och Penseldrag se vår hemsida.

Vi fick konsumentvägledning av Lena och Göran från Konsument Skellefteå. De kan ni kostnadsfritt kontakta om ni har frågor på tel. 0910-735000 De ville att vi skulle vara rädda om våra namnteckningar och läsa igenom avtal noggrant innan vi skriver på något. Vi har alltid 3 års reklamationsrätt även om varan bara har 1 års garanti. 14 dagars ångerrätt gäller vid köp på postorder, internet eller epost. Standardformulär för ångerrätten finns på Konsumentverkets webbplats.

Efter denna fina information (ni kan gå ut på deras webbsida för ytterligare info.) blir vi underhållna med härlig Elvis musik av Ingemar Sandström från Rundvik. Han spelar och sjunger med en härlig röst många fina låtar och mellan låtarna berättar han om Elvis liv t.ex. Att Elvis hade tre perioder. Först var det Rock and Roll efter det blev det Evergreens samt i slutet av karriären blev det Covermusik. När Elvis var nyupptäckt tycke en del att hans musik var suggestive och vulgär och borde spelas på bordeller.

Vi som var där var mycket nöjda dels av bra information från Konsumentverket samt fin musik och sång. Roger tackar för denna gång och nästa medlemsmöte blir den 16 oktober med mannekänguppvisning.

Gerd Lidström

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.