A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vår förening

PRO Lycksele är till för dig som har livet framför dig och arbetslivet bakom dig. En tid av nyvunnen frihet, en tid att förverkliga drömmar, din egen tid.

Ta till vara den och gör något som du gillar! Lära dig dansa tango? Parlera franska? Sjunga i kör? Laga gourmetmat? Måla akvarell? Lära dig om internet och att googla? Det finns så mycket att välja på! 

Våra träffar hålls i regel sista torsdagen varje månad (uppehåll sommartid) och annonseras i Lyckseles förmodligen mest lästa publikation Lyckselebladet samt denna hemsida. Ambitionen är att skapa mötesplatser för gemenskap, delaktighet, glädje och god hälsa. Tillsammans kan vi bidra till att uppnå detta.

Styrelsemöten har vi oftast första tisdagen i månaden kl 10-12, men det kan kan variera både i fråga om dag och tid. 

Kontoret är bemannat onsdagar kl 13-14. Stängt under sommaren, samt jul- och nyårshelg. Stängningstider annonseras i Lyckselebladet.  

Aktuellt från Lycksele

 • Servicetelefon för äldre

  2020-03-22 Information hämtad från Lycksele kommuns hemsida: Kommunen har inrättat en servicetelefon som äldre personer kan ringa om de behöver hjälp men inte har insatser sedan tidigare.

  Läs mer
 • Viktigt meddelande

  2020-03-19 PRO Västerbotten vidtar åtgärder för att förhindra spridning av coronavirussjukdomen covid 19 och uppmanar därför föreningarna ställa in planerade aktiviteter. Det innebär att PRO Lycksele ställer in ALLA planerade aktiviteter tills vidare. Inga resor, inga kurser, inga medlemsmöten, ingen PRO-vetartävling tills dess annat meddelas.

  Läs mer
 • Gratis broddar till alla äldre över 65 år i Lycksele kommun

  2020-03-13 ÖPPET BREV TILL KOMMUNALRÅDET ROLAND SJÖGREN (KD)

  Läs mer
 • Konstituerande möte och styrelse 2020-03-02

  2020-03-02 Konstituering och styrelsemöte som behandlade införande och övergång till nytt hemsidesprogram och medlemsregister, pågående studier och läget gällande resor, fördelning och genomgång av arbetsuppgifter samt inbjudningar från olika organisationer.

  Läs mer
 • Årsmöte 2020

  2020-02-27 Årets viktigaste och snabbast genomförda möte brukar årsmötet vara. Så även denna gång. Sam Venngren, distriktets ordförande hade mötet helt i sin hand och såg till att allt förlöpte som det skulle.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.