A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vår förening

PRO Lycksele är till för dig som har livet framför dig och arbetslivet bakom dig. En tid av nyvunnen frihet, en tid att förverkliga drömmar, din egen tid.

Ta till vara den och gör något som du gillar! Lära dig dansa tango? Parlera franska? Sjunga i kör? Laga gourmetmat? Måla akvarell? Lära dig om internet och att googla? Det finns så mycket att välja på! 

Våra träffar hålls i regel sista torsdagen varje månad (uppehåll sommartid) och annonseras i Lyckseles förmodligen mest lästa publikation Lyckselebladet samt denna hemsida. Ambitionen är att skapa mötesplatser för gemenskap, delaktighet, glädje och god hälsa. Tillsammans kan vi bidra till att uppnå detta.

Styrelsemöten har vi oftast första tisdagen i månaden kl 10-12, men det kan kan variera både i fråga om dag och tid. 

Kontoret är bemannat onsdagar kl 13-14. Stängt under sommaren, samt jul- och nyårshelg. Stängningstider annonseras i Lyckselebladet.  

Aktuellt från Lycksele

 • Styrelsemöte 13 augusti

  2019-08-13 Kontoret öppnar först den 22 aug men styrelsen har redan träffats för att behandla kommande verksamhet.

  Läs mer
 • Seniormässan 2019

  2019-08-02 Årets seniormässa på Nolia kan du ta del av dels genom att gå direkt till Västerbottens läns hemsida. Dit tar man sig genom att klicka på Västerbottens län längst upp på det mörkblå fältet. Éller man tar sig till Studier under Vår verksamhet, där finns länk till informationen. Lycka till med navigeringen.

  Läs mer
 • Styrelsemöte 28 maj

  2019-05-28 Sista styrelsemötet innan sommarstängning. Diskussion om ekonomin och vikten av att den följs upp kontinuerligt. Beslut togs i frågor om medlemsvård och medlemsrekrytering. Hemsidan med navigationsvägar demonstrerades. Reseförslag behandlades. Arbetsgrupp utsågs för remissbehandling av funktionshinderpolitiskt program. Insändare ang pensionärernas ekonomi, ansvariga skribenter utsågs.

  Läs mer
 • Våravslutning

  2019-05-23 Sill, ost och snaps serverades till våravslutningen. För musiken svarade duon Erikz.

  Läs mer
 • Reseinformation Abramssons Buss

  2019-04-28 Fredrik Abrahamsson, VD Abramssons Buss informerade om företagets resor. Informationen gavs i samband med modevisningen den 25 april. De hade noterat de svårigheter som många föreningars reseansvariga hade att tampas med. Ofta är det svårt att samla tillräckligt många deltagare för att fylla en buss. Med ett gemensamt reseprogram kan flera föreningar erbjuda samma resa på samma datum och på så sätt kan en resa bli av.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.