A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Karlstad Centrum

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Karlstad Centrum. Föreningen, som funnits sedan våren 1944, ingår i PRO:s distrikt i Värmland.

På sidorna Om föreningen hittar du mer information och kontaktuppgifter till ledamöterna i styrelsen. De flesta av våra aktiviteter och våra styrelsemöten har vi i Seniorernas hus på Sundsta herrgård.

Aktuellt från Karlstad Centrum

 • Resa till Visingsö

  2019-05-27 Torsdag den 23 maj var vi 10 personer från vår förening som följde med PRO Norrstrand på deras resa till Visingsö.

  Läs mer
 • Ransbytapeten & Bengt Berg

  2019-05-10 Tisdag den 7 maj var vi några från vår förening som följde med PRO Marieberg på deras resa till Utmarksmuseet med Ransbytapeten.

  Läs mer
 • Premiäromgång PROvetarna

  2019-04-17 Måndag 15 april avgjordes den första deltävlingen i årets upplaga av PROvetarna på åtta platser i länet.

  Läs mer
 • "Lapp på luckan" på populär sillsexa

  2019-04-12 PRO Karlstad Centrums traditionella sillsexa var som vanligt mycket uppskattad - redan veckan före var alla platser bokade ...

  Läs mer
 • Vinprovning med mersmak

  2019-04-09 På måndagskvällen samlades ett glatt gäng PROare för vinprovning. Kvällen var mycket lyckad och redan innan sista ”vinsmutten” framkom önskemål och förslag på upplägg för framtida provningar.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.