A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välbesökt medlemsmöte

Ordförande har ordet

2019-10-26 Ett stort tack till alla som var närvarande på vårt medlemsmöte fredagen den 25 oktober. Vi var många och det gladde mej att se den ena efter den andra komma, trots att jag gjort en groda och skrivit fel datum på inbjudan. Ni skall veta att jag var inte så lite nervös innan.

Dagen gäster, Bettan från ABF och Kjell-Owe Larsson som är försäkringsansvarig på PRO Värmland hjälpte till att förgylla dagen med sin information och en och annan historia, som fick oss åhörare att skratta gott, trots att det kanske inte var så rumsrent allt vi fick höra. Men å andra sidan är vi ”gamla i gården” och tål det mesta.

Tack även till Hans och Lisbeth, som stod för lite information även de.

I vanlig ordning fick vi kaffe och absolut de godaste mackorna, som dagens kaffelag( Kerstin och Karin) hade fixat.

Tänk så underbart det är att ha sådana människor omkring sej, varje möte.

Trött men nöjd landade jag så småningom i min absolut bästa fåtölj, när jag kom hem. Veckan har varit lite hektisk med ”stick”, PRO:s Höstmöte och så medlemsmötet – allt i ett svep. Men så länge det är roligt går allting så bra.

Jag älskar alla mina medlemmar. Och drar mej inte för att dela ut kramar.

Vi avslutade som vanligt med vårt populära lotteri – och kors i taket – jag vann och valde en vinflaska. Även om jag inte dricker själv, så kan jag ha att bjuda gäster på vid passande tillfälle.

Riktar ett stort tack till Ulla och Åke som hjälpte mej att städa efteråt.

Åke var så noga så han t.o.m. sopade asfalten utanför. Ingen skall komma och klaga på oss att vi inte tar rätt efter oss.

Nu får vi vänta en hel månad innan nästa möte. Men den som väntar på nå´t gott……..

Ha det så bra alla ni därute.

Mvh: Redaktör´n

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.