A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Informerar

Nytt för november

2019-11-14  

PROpensionären ökar stort

PRO:s medlemstidning PROpensionären ökade antalet läsare med 30 000 personer under perioden maj–augusti 2019. Jämfört med samma period 2018 innebär det en ökning med hela 15 procent.

– Vi på redaktionen genomförde en översyn av tidningens layout och innehåll under just den period då Orvesto genomförde sin mätning. Det är förstås jätteroligt att vi nu fått bevis för att läsarna uppskattade omgörningen, säger Åke Persson, PROpensionärens chefredaktör.

Det totala antalet läsare under perioden 1 maj–31 augusti 2019 var 235 000, enligt Orvesto Konsument 2019:2. Samma period förra året var siffran 205 000. PROpensionären står därmed för en av de största ökningarna bland svenska tryckta tidningar.

– Det är ett tråkigt faktum att många tidningar tappar i räckvidd idag, att PROpensionären går emot strömmen och ökar antalet läsare, och dessutom gör det med så mycket som 15 procent, ser jag därför som ett glädjande styrkebesked till medlemmarna, säger Åke Persson.

 

 

Bouleresa till Andalusien

Medlemsresa med boule på Costa Tropical, 9 och 16 feb. 2020.
Vill du spela boule med nya och gamla vänner på stranden i Sydspanien?

Läs mer

 

PRO Mervärdes erbjudanden blir exklusiva!

I november kommer vissa erbjudanden ex Adlibris att bli exklusiva för våra medlemmar.

För att kunna utnyttja rabatten går du in via MINA SIDOR ( www.pro.se/Medlem/Logga-in/ ) och där kan du verifiera ditt medlemskap. Det gör du genom att klicka på erbjudandet du är intresserad av sedan kommer du då till inloggningssidan.

Under december kommer vi att repetera föregående års populära rabatter från matvarujätten Lidl. Vi kommer att annonsera erbjudandet på PRO:s hemsida och i vår tidning, PROpensionären. Håll utkik!


 

Julklappstips

PRO:s fond för förbättrade levnadsvillkor för äldre.

Syftet med PRO:s fond är att initiera, stärka och sprida kunskap om forskning, projekt och verksamhet som bidrar till att förbättra levnadsvillkoren för äldre. Gåvor till PRO:s fond för att initiera, stärka och sprida kunskap om forskning, projekt och verksamhet som bidrar till att förbättra levnadsvillkoren för äldre kan ges i samband med födelsedagar, jubileer och vid kondoleanser. Ett gåvobevis sänds till den som gåvan avser. Även donationer mottages tacksamt. Fondens postgiro är 17 84 61-7.


 

 

Tryggare ekonomi på äldre dar

PRO har under åren 2013–2015 utbildat cirka 70 certifierade informatörer genom kursen Tryggare ekonomi på äldre dar. Nu är det dags att hitta nya intresserade informatörer som brinner för att sprida kunskaper om privatekonomi. Kursen samordnas av Finansinspektionen och är ett samarbete mellan myndigheter och företag under namnet Gilla Din Ekonomi. Vi söker nu ett antal PRO-medlemmar som vill bli vidareinformatörer. Du som blir vidareinformatör får en kostnadsfri utbildning där experter från bland annat Pensionsmyndigheten, Konsumentverket, Kronofogden och Konsumenternas Försäkringsbyrå delar med sig av sina kunskaper och tips. Som vidareinformatör förväntas du i din tur utbilda medlemmar, i förening och distrikt, genom informationsträffar eller studiecirklar med stöd och hjälp av material från kursen. Läs mer i inbjudan till kursen.

Bifogad inbjudan
Anmälningblankett

Det var allt för denna gång - ni får ha det så bra 

MVH: Redaktör´n

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.