A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Grilldag på "Höjda"

Ordf Bertil Haglund vid mikrofonen. Ordf Bertil Haglund vid mikrofonen.

Den traditionella grilldagen på Frykstahöjden samlade drygt sjuttio medlemmar i vackert väder, så plan B som innebar kokkorv inomhus behövde aldrig sättas i verket.

Rekorddeltagande i tipspromenaden

2019-08-28 Av de drygt sjuttio medlemmarna som hade samlats gick hela sextio stycken tipspromenaden, vilket var ett nytt rekord i denna disciplin. Ingen lyckades dock pricka in tolv rätt.

Ut- och inlämning av tipskuponger.

Åtta stycken hade elva rätt så skiljefrågan blev avgörande. Det gällde att gissa vikten på ett järnlod (1382 gram). Närmast kom Lennart Johansson som fick två PRO-lotter i förstapris. Tvåa kom den helt nya medlemmen Kerstin Reuter, och trea blev Stig Larsson. Båda belönades med varsin PRO-lott.

Boule och hästskokastning

Som vanligt stod boule och hästskokastning på programmet. Lycklig vinnare i boulen blev Lisa Helgesson följd av Irene Ryberg och Ingvar Norberg som fick samma priser som ovan.

I hästskokastningen delades fem priser ut eftersom det var tre stycken som kom på delad tredjeplats. Vann gjorde Ann-Marie Hammarsjö och tvåa kom Audhild Hed. På delad tredjeplats kom så Kjell Ingvar Danielsson, även han pinfärsk medlem, och sedan följde Conny Källberg och Stig Larsson, den sistnämnde alltså dubbel pristagare.

Strykande åtgång på grillkorven - Henry Svensson expedierar.

Musikunderhållning av Seniordraget

För den musikaliska underhållningen till kaffet svarade som så många gånger förr kvintetten "Seniordraget", alltid lika uppskattad. Den goda uppslutningen verkar ju tala för att medlemmarna uppskattar denna årliga tilldragelse med idel kända aktiviteter så varför skall man ändra på ett vinnande recept.

Till sist delades höstprogrammet för 2019 ut och även reseprogrammet för resan till Nora och Pershyttan för dom som skall med dit. Vi fick förresten en ny medlem under dagen, Lars-Erik Nilsson, så nu är vi 184 st.

Tack alla ni som deltog och gjorde det till en jättetrevlig afton!

Text: Bertil Haglund
Foto: Bengt Carlstedt och Bertil Haglund

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.