A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt i Frykerud

Georg Forsberg dagvärd på "Frykerudsdagen"

Kommunalrådet Georg Forsberg blir dagvärd när 41:a upplagan av Frykerudsdagen arrangeras lördag 3 augusti. För den musikaliska underhållningen står trion MÖR från Hammarö.

2019-04-29

Det berättade Kennet Bergsten, ordförande i Frykeruds hembygdsförening, vid kvällens sammanträde med kommittén för Frykerudsdagen.

Det är hembygdsföreningen som i år har huvudansvaret för genomförandet av Frykerudsdagen. Övriga arrangörer är Föreningen Frykeruds Framtid (FFF), Blåbandsföreningen, Bygdegårdsföreningen, Equmenia och Equmeniakyrkan, Röda korset och PRO Frykerud.

— Musikgruppen MÖR är en trio nyblivna pensionärer med bred repertoar med alltifrån läsarsånger till Elvis, säger Kerstin Strand.

— MÖR kommer att göra två scenframträdanden, tillägger Kennet Bergsten.

För övrigt kommer publiken att känna igen sig eftersom arrangörerna fortsätter på det populära programupplägg som vid jubiléet ifjol samlade rekordpublik i Järnvägsparken.

Det innebär bland annat veteranfordon och dito maskiner, loppis och auktion, lotterigata, tipspromenad för vuxna och godispromenad för barnen, brödförsäljning och serveringar och sist men inte minst utdelningen av Frykerudsäran till förtjänta personer eller föreningar.

Fler detaljer kommer att presenteras efter nästa sammanträde med arrangörskommittén den 28 maj.

Text: Bengt Carlstedt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.