A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt i Frykerud

Två tunga klartecken - på mindre än en vecka!

Två tunga klartecken för medborgarförslag på mindre än en vecka! PRO-aktivisterna Bengt Carlstedt och Bertil Haglund verkar nöjda! Två tunga klartecken för medborgarförslag på mindre än en vecka! PRO-aktivisterna Bengt Carlstedt och Bertil Haglund verkar nöjda!

På mindre än en vecka har två medborgarförslag signerade PRO Frykeruds "aktivister" fått kommunala klartecken! Först förslaget om diktläsning i fullmäktige och nu senast förslaget om en arbetsgrupp inför järnvägsjubiléet.

2019-02-08

— Mycket glädjande! kommenterar Bertil Haglund, som tillsammans med Bengt Carlstedt undertecknat båda förslagen. Det handlar i båda fall om kultur, fast på helt olika plan.

  • Att fullmäktigeledamöterna får möjlighet att deklamera sin favoritdikt eller berätta mer om sig själva och bakgrunden till det politiska engagemanget är ett rejält kliv framåt för att öka intresset för våra folkvalda och deras arbete.
  • Riktigt bra känns det när den ansvariga förvaltningsledningen lyfter fram de positiva effekterna av ett värdigt jubileumsfirande för stambanan och stationsorterna. Vårt förslag anses kunna bidra både till fler besökare och framför allt till ökad inflyttning.

Mycket bättre än så blir det inte!

Text: Bengt Carlstedt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.