A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

SUNNEMO

 

Du är varmt välkommen att kontakta oss för information om vår verksamhet och aktiviteter. Kontaktuppgifter till PRO-föreningen finns längst ner på sidan. Vill du bli medlem kan du även registrera dig direkt på länken nedan.

Jag vill bli medlem nu >>

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter: PRO Sunnemo, ordf. Inger Björkegren Tömte 20 68395 Sunnemo. Tel:0703583771.
e-mail:inger.bjorkegren@gmail.com

e-mail till föreningen: sunnemo@pro.se

 

Aktuellt från Sunnemo

 • Avslut gymnastik

  2019-12-14 Sammanlagt har 19 PRO medlemmar deltagit i gymnastiken som Maud och Siv haft under hösten

  Läs mer
 • Advokatfirman Bildt AB

  2019-12-03 Information av Amanda Bergkvist om bl.a Framtidsfullmakt och arv.

  Läs mer
 • Försäkringsmöte

  2019-11-21 Vi var 27 medlemmar som fick information om PROs försäkringar

  Läs mer
 • Teaterresa

  2019-11-21 Teaterresa. 27-28/10-19 Resan startade med Vänerbuss från Kyrkbacken där 18 glada resenärer väntade. Sören styrde bussen till Cirkus i Stockholm där vi såg Häxorna från Eastwich med bl.a Peter Jöback .Efter föreställningen åkte vi direkt till hamnen där Birka stod och vänta på oss.

  Läs mer
 • 70 års jubileum

  2019-11-02 Alla närvarande hälsades välkomna av ordförande. Maj-Britt berättade en del av det som hänt under dessa 70 år. Detta fanns även dokumenterat för de som ville läsa senare. Våra gäster fick ordet och vi förärades med presenter. Vår kökspersonal Birgitta,Erika,Ruth samt Margareta tackades för allt de gör i köket. Denna gång fick de lite lättare när vi hade beställt mat från ICA Indianen. Mycket god mat. Tårtorna hade Ekshärads hembygdsförening gjort och dessa var också fantastiskt goda. Våra friskvårdsansvariga Siv och Maud tackades och för sitt arrangemang med träning för oss. Just nu fram till jul har de gymnastik i Sunnemo skolas gympasal. De lovade fortsätta nästa termin. Maj-Britt förärades PROs förtjänsttecken för det enorma arbete hon gör för PRO Sunnemo. MÖR orkestern från Hammarö underhöll oss och det var svårt att sitta still. Mycket bra musik som uppskattades av alla. Styrelsen vill tacka alla som hjälpt till med det lyckade arrangemanget och alla som ställer upp vid våra övriga aktiviteter. Verksamheten skulle inte fungera utan ert engagemang.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.