A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Verksamhet

Välkommen till PRO Årjäng.

Vem kan vara med och vad gör vi i PRO Årjäng?

För att vara med i PRO ska du vara pensionär. Orsaken till pensionen spelar ingen roll eller om det är hel eller deltid. Du kan också som gift eller sambo med annan pensionär bli medlem i vår förening. 

Som medlem i PRO kan du teckna en olycksfallsförsäkring till ett bra pris. Du är också som medlem försäkrad när du är på väg till eller från aktivitet ordnad av PRO samt  under tiden aktiviteten pågår.

Vill du komma med som medlem kontakta Åke Andersson tel 0702286085

För att se vad vi gör dag för dag, kan du gå in i vår aktivitetskaleder och bli informerad. Några återkommande aktiviteter varje månad är medlemsmötena, som alltid hålls kl.14.00 andra onsdagen i månaden. Då är vi i IOGt lokalen i Årjäng. Matgruppen serverar mat och kaffe för 30 kr.

Annan återkommande aktivitetet är en hemlig resa, som brukar förläggas i augusti. Liksom grillfest också i augusti.

Varje sommar medverkar Årjängs PRO med ett lopp på Årjängstravet, där vi delar ut hederspris till körsven och ägare.

 I början av december brukar vi äta julbord eller kanske en trerätters middag.

 Varje år har vi städdagar på travet och marknaden. Det brukar handla om fyra dagar,tre på travet och en marknadsstädning. Ersättningen för detta utgör ett betydande del av PRO:s kassa och därför viktigt att många medlemmar ställer upp.

På riksplan arbetar PRO för att förbättra villoren för pensionärer. De arbetar med pensions- och skattefrågor, sjukvårdsfrågor, bostadsfrågor,  allt för att förbättra villkoren  för oss pensionärer. Om detta kan du läsa på PRO:s hemsida www.pro.se

 Det utkommer också ett informationsblad varje månad som finns sparade i vår lokal, där du kan läsa om aktuella frågor som PRO har engagerat sig i.

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.