A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Våravslutning i Lia den 12 juni kl14.00

Aktuellt från Årjäng

 • Studiebesök på NWT.

  2019-04-02 Vi har gjort ett mycket trevligt studiebesök på NWT. NWT var så mycket mer än tidning, det var även ett konstmuseum. Det var glaskonst av Kjell Engman och en stor samling tavlor av berömda konstnärer. Efter att vi gått runt i lokalerna och tittat på alla vackra tavlor, blivit bjudna på kaffe och fått se styrelserum, fortsatte vi ner i tryckeriet. Guiden visade den allra första tidningen som getts ut. Den var i ett helt annat format än idag. Tätskriven och svårläst!

  Läs mer
 • Medlemsmöte

  2019-03-13 Medlemsmötet den 13 mars hölls på IOGT i Årjäng.

  Läs mer
 • Lucia

  2019-01-07 Medlemsmöte med Luciafirande. den 12/12 kom Lucia till IOGT-lokalen där Pro hade sitt decembermöte. En skönsjungande Lucia med sina sju tärnor tågade in i salen ackompanjerad av Carina Soneson på piano. De sjöng alla de traditionella sångerna som hör till Luciahögtiden och det gjorde de verkligen bra. Därefter serverades kaffe med hembakade lussekatter. Eftermiddagen avslutades med ett julklappslotteri.

  Läs mer
 • Marknadsstädning

  2018-09-25 Många städvilliga pensionärer hade mött upp för att städa efter årets marknad. Vilket det var mindre skräp eller om vi var särskilt kaffesugna, kan vi låta vara osagt, men städningen gick i rekordfart, strax efter halv elva var det städat och klart. Då serverades vi kaffe och smörgås på hembaka kaka av köksgruppen. Det smakade jättegott! Tack för det! Tack också marknadskommittèn för tårta.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.