A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Vattholma

Välkommen till vår hemsida

PRO Vattholma har över 200 medlemmar från Vattholma, Tensta och Skyttorp, samt Uppsala. Vi vill gärna bli fler. Vi har ingen gemensam lokal utan ambulerar mellan de tre största orterna. Föreningen har funnits i fler än 60 år och är fortfarande livaktig.

PRO är partipolitiskt neutralt och arbetar för pensionärerna. Viktiga frågor är bättre pensioner och rättvis beskattning. Vi bevakar också äldreboende och service för äldre i vårt område. 

Vi gör roliga saker tillsammans. Förutom den vardagliga verksamheten så firar vi gökotta, äter hemlagat julbord, grillar korv i skogen, tävlar i fem-kamp, går tipspromenader, äter sillunch och spelar bingo. Populära aktiviteter är linedance, boule och shuffleboard. Vi har en sångkör som träffas var 14e dag. Vi har också ett förmånligt avtal med Storvreta Gym för dem som önskar träna sina muskler.

Vi reser tillsammans. Under år 2020 planerar resekommittén flera resor, se under rubriken Resor.

Gemenskap, omtanke och samhörighet är föreningens viktigaste mål och sker i form av medlemsträffar, aktiviteter, men också i form av uppvaktningar vid jämna födelsedagar och 80+-festen.  

Medlemsavgiften är 340 kr/år varav föreningsavgiften är 100 kr/år. Du får medlemstidningen PRO Pensionären, rabatter via PRO Mervärde, kan ansluta dig till ett bra kreditkort och kan teckna bra försäkringar.

Nu när coronasmittan påverkar oss genom självisolering och mindre rörlighet vill vi verkligen visa att vi hör samman och hjälper varandra. Är du osäker över din situation vill vi gärna att du kontaktar kontaktombuden eller oss i styrelsen.

Nu ställer vi upp för varandra!

PRO ÄR FRI TID MED INNEHÅLL !

Aktuellt från Vattholma

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.