A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Hej alla boulespelare.

Under mötet med kommunen idag den 2019-06-04 fick vi ta del av en sorglig nyhet. Beslut har nämligen fattats att omdisponera planerna för Gottsunda. Av den framgår att sporthallen, där vi utövar vår verksamhet, skall rivas våren 2021 för att ge plats åt en ny skola.
Kommunen meddelar att en ny boulehall är prioriterad och förhoppningen är att den ska stå färdig vid samma tidpunkt som nuvarande rivs. Pågår sonderingar att finna plats för den nya hallen, som i storlek skall motsvara den befintliga. Bland förslagen finns preliminärt ett i Librobäck och ett i Ulleråker. Alliansen återkommer i takt med att väsentlig information erhålls.

Mvh 
Uppsala Bouleallians
Bengt-Åke

Sprid denna information till era medlemmar.

_______________________________________________________________________________

Välkommen till våra bygdegårdar

Aktuellt från Bälinge

 • Ålandsresan den 24 maj

  2019-05-28 Åland grönskar fredagen den 24 maj 2019 Pro Bälinge reste med Forsbergs buss mot Eckerölinjens angöringshamn Grisslehamn. Väl ombord äter vi en god brunch och väl framme på Åland möter en lokal guide-otroligt duktig som guidade oss genom större delen av Åland.

  Läs mer
 • Vårlunchen den 15 maj

  2019-05-23 Den 15 maj ordnade PRO Bälinge en trevlig och fin Vårlunch i Bälinge bygdegård. Det vi bjöd på var en förrätt med räktoast och till huvudrätt potatisgratäng, fläskfilé och grönsaker från Lotta Svärd och därefter kaffe med bröd som Bygdegårdsvärdarna ordnade.

  Läs mer
 • Medlemsträff den 17 april

  2019-04-21 Åkerlänna bygdegård ligger i en Vacker liten by där man ordnar dans någon gång per år med kända dansorkestrar. Onsdag den 17 april hade PRO Bälinge medlemsträff i Åkerlänna bygdegård och det blev ett lyckat möte med en fin dukning i den lilla salen. Bo Levin stod för musiken för både underhållning och dans.

  Läs mer
 • Avslutning på kortspelet

  2019-04-13 Vi har haft avslut i kortspelsgruppen 2 april där Björn Fransen har varit mentor. Vi har varannan onsdag spelat Vist, Plump och Mulle mm. Stämningen har alltid varit jätte god. Vi har varit i Bälinge IP kansli.

  Läs mer
 • Avslutning på Tapas cirkeln

  2019-04-10 Idag var det avslutningen på tapas cirkeln. Vi kommer att träffas till hösten igen. Att laga smårätter är roligt och så gott det blir.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.