A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Hej alla boulespelare.

Under mötet med kommunen idag den 2019-06-04 fick vi ta del av en sorglig nyhet. Beslut har nämligen fattats att omdisponera planerna för Gottsunda. Av den framgår att sporthallen, där vi utövar vår verksamhet, skall rivas våren 2021 för att ge plats åt en ny skola.
Kommunen meddelar att en ny boulehall är prioriterad och förhoppningen är att den ska stå färdig vid samma tidpunkt som nuvarande rivs. Pågår sonderingar att finna plats för den nya hallen, som i storlek skall motsvara den befintliga. Bland förslagen finns preliminärt ett i Librobäck och ett i Ulleråker. Alliansen återkommer i takt med att väsentlig information erhålls.

Mvh 
Uppsala Bouleallians
Bengt-Åke

Sprid denna information till era medlemmar.

_______________________________________________________________________________

Välkommen till våra bygdegårdar

Aktuellt från Bälinge

 • Till Livet i Finnskogen gick vår Hemliga resa den 8 aug

  2019-08-19 Mitt i skogen mellan byarna Gustavsfors och Flugbo på Bollnäs Finnskog ligger Finnskogateatern där många människor roats och oroats genom åren. Vi plockar upp Gubben Risten i Kilafors. Gubben Risten har ställt ifrån sig ryggsäcken och gått för att lyssna efter bussen som skall komma. Han brukar ha lite fläsk och svagdricka med sig och så brukar han ha något mer i ytterfickan – den vänstra…

  Läs mer
 • Ulva 3 juli

  2019-07-31

  Läs mer
 • Avslutning på Dan Andersson-cirkeln ledd av Torgny Låås.

  2019-06-18 Avslutning på Dan Andersson-cirkeln ledd av Torgny Låås. Mycket nöjd grupp. Lärt oss mycket. Resa 3 dagar i augusti. Ev fortsättning på cirkeln i höst för nya och gamla deltagare.

  Läs mer
 • 80+ festen

  2019-06-18 En lyckad 80+ fest i Bälinge Bygdegård som arrangerades av PRO Bälinge. Kontaktombuden stod för värdskapet och man bjöd på kassler, potatissallad samt en grönsallad, till efterrätt blev det en god rabarberpaj med vaniljsås och kaffe. Runsträngarna stod för underhållningen och därefter skedde lottdragning

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.