A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsträffar med bilder.

Pajfrossa den 15 maj 2019

Fotograf Håkan Karlsson på besök!

Vi fick verkligen frossa bland alla pajer med olika smaker och innehåll!

 

Solen sken från en klarblå himmel när det var dags för Pajfrossa i Björkbackskyrkan. Borden var smyckade med gullvivsbuketter som verkligen doftade vår och alla 76 deltagare kände sig verkligen välkomna till bords.
Göran Carlsson hälsade oss välkomna och presenterade den inbjudna gästen : fotograf Håkan Karlsson.
Håkan är en välkänd naturfotograf som lyckats föreviga många olika djur och fåglar på bild under många och långa pass av väntan i naturen.
Men innan vi fick njuta av hans vackra bilder dukade vår fantastiska köksgrupp fram pajer med olika smaker och innehåll. Det var många som bidragit till pajfrossan och det fanns verkligen mycket att välja på!
Köerna till pajbuffe´n ringlade sig genom hela lokalen och efter en stund hade alla fyllt sina tallrikar rejält med både paj och sallad.
När vi ätit fick vi njuta av det vackra bildspelet: ”Ögonblick i naturen” som ackompanjerades av stämningsfull och passande sång och musik.
Håkan berättade om sin 40-åriga bana som fotograf och vilka utmaningar man kan råka på ibland när man vill närma sig sina foto-objekt i naturen. Man kan få vänta länge på att få komma tillräckligt nära de björnar, rävar, tranor, örnar mm som man vill fånga på bild.
Efter bildspelet blev det kaffe och rabarberpaj med vaniljsås som smakade härligt och därefter följde information om aktuella resor och om aktivitetsdagen den 19 juni som är den sista medlemsträffen för ”terminen”. Göran påminde också om EU-valet den 26 maj.
Efter ytterligare ett bildspel med många vackra norrskensbilder från Hållnäskusten blev det dragning på lotteriet som Elsy ordnat med som vanligt.
Göran tackade köksgruppen som återigen ordnat med allt praktiskt så att vi fått uppleva ännu en trevlig och gemytlig medlemsträff./Kerstin Östervall

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.