A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Öregrund

 • Terminsavslutning

  2017-12-04 Nu har ett år gott igen och vi har fått njuta årets julbord med det traditionella med ett fint upplägg med ny möblering så vi kunde bli fler än tidigare år. Maten smakade lika gott som det alltid, alla fall de åren redaktören har varit med, har gjort.

  Läs mer
 • Pågående kurs

  2017-10-16 Vinprovningskurs har pågått nu minst fem terminer. Mycket kunnig Rolf Tämnervik har delat med sig av sina kunskaper om vinernas intressanta "innehåll" för ett gäng "kunskaps törstande" skara. Det har smakats, doftats, (inte luktats), kollats på färg mm. Nu har vi kommit så långt som till att prova med mat. Vad sägs om t ex vitt vin till rotmos!?

  Läs mer
 • Trivsel i oktober

  2017-10-02 Idag var oktober månads Trivselträff på Societetshuset. Trots en miss i annonsering så hittade medlemmarna alla fall i mängder till mötet. Vår ordförande var inte med idag så "råttorna" fick dansa på borden. Nej då! Vår viceordförande Wirginia lotsade oss galant genom programmet som var en blandning av information och underhållning.

  Läs mer
 • Teater resa

  2017-10-01 Den sista september tog ett glatt gäng bussen till en eftermiddags föreställning i Stockholm på Scalateatern. Med kända aktörer som Ann Petrén och Björn Kjellman. På repertoaren för dagen stod Lars Molins älskade "Den tatuerade änkan". Till och med vädret var fint när vi reste och anlände till Stockholm. Det var 17 plus grader och solsken.

  Läs mer
 • Balansera mera

  2017-09-27 Socialstyrelsen har utsett vecka 40 till: Balansera mera och även vi kommer att uppmärksamma detta på kommande Trivselträff på måndag 2/10. Även Östhammars kommun uppmärksammar detta så att vi alla kan få lite idér och tips hur vi kan undvika att "ramla"

  Läs mer
 • Då och nu

  2017-09-04 Höstens första Trivselträff blev en mycket intressant upplevelse. Gillis Herlitz kunde berätta för oss om hur tiderna har förändrats. Han talade hur vår generation kallas den moderna och dem som är födda i slutet av 80-talet eller senare postmoderna.

  Läs mer
 • BADORTSDAGARNA

  2017-08-21 Badortsdagarna är igen över för detta år och i år var inte vädergudarna riktigt med med våra noter. Det blev ganska så blöt tillställning på lördags förmiddag. Vi tillsammans med gästerna trotsade regnet och körde "fiket" i gång.

  Läs mer
 • Stockholms resa

  2017-05-30 Resan till Stockholm blev trevlig fast det regnade i stort sett hela resan. Vi var ett glatt sällskap som äntrade bussen som vår trevliga chaufför Thomas från Forsbergs Buss rattade skickligt på alla dem trånga ställen i storstan. Fika fick börja besöket och det gjorde vi på Grillska Huset, i Gamla Stan, som nu ägs av Stockholms Stadsmission. Introduktion av husets historia berikade goda mackor och kaffe. Sedan vidare till Storkyrkan där mycket kompetent guide gav en mycket historia och humor innehållande historia av både kyrkan och även delar av Stockholms historia.

  Läs mer
 • Populär vårbuffé

  2017-05-29 Vårterminen med Trivselträffar fick sin avslutning med en Vårbuffé på Restaurang Kvarken på Sundsveden. Detta var väldigt populärt, för alla som ville följa med fick tyvärr inte plats. Lokalerna kunde inte ta emot fler än dem 98 personerna som fick åka med bussarna som körde oss dit. Vädergudarna var med på vår sida, inte så varmt men det regnade inte och vi fick vara även inomhus för den delen.

  Läs mer
 • Maj månads Trivseträff

  2017-05-08 Dagens Trivselträff var var en riktigt trivsamt möte. Tyvärr så gick många miste av god underhållning, kanske att vårvärmen uteblev och bjöd isvindar istället. "Dalmasen från (Örbyhus )och Borlänge var en mycket underhållande trubadur. Dan Andersson, Evert Taube mm fick vi höra om både historia och musik av. Puch Magnus Olsson spelade luta, munspel och sjöng.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.