A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Öregrund

 • Julhälsning från vår ordförande

  2016-12-19 Ni kan se hela bilden när ni klickar på "Läs mera"

  Läs mer
 • Det "Lilla" jubordet

  2016-12-06 Nu är det juletider och så även för oss PRO are i Öregrund. Vi har åter igen i år fått avnjuta en fantastisk "liten" julbord. Vilka eldsjälar vi har i föreningen! Musiken var av första klass som det brukar när Mattias, Stefan och Björn tar fram sina instrument och sången. Alla dem vackra julsångerna naturligtvis.

  Läs mer
 • Medlemsframgång

  2016-11-14 Nu har PRO-Öregrund sprängt 300 gränsen. Vi har väldigt positiv utveckling på medlemsvärv. Nu är vi fler än 300 t o m. Detta ska vi tacka dem medlemmar som arbetar hårt med detta. Håll om med mig att vår förening är också trevlig och har fina gemensamma aktiviteter. Bjuder på varierande program på "Trivselträffarna" mm.

  Läs mer
 • Trevligt på budgetmöte?

  2016-11-13 Ja! Det kan vara roligt är svaret. Så är alltså årets höst- och budgetmöte avklarats igen med "gofika" (soppa) och underhållning och med en mycket trevlig budget.

  Läs mer
 • Ensamma äldre!

  2016-10-27 En ensam ko har Länsstyrelsen i Västra Götaland uppmärksammat som måste ha "umgänge" eftersom kor är sociala djur. Dem flesta människor är också sociala djur men det tycks inte länsstyrelser eller våra politiker ha reagerat på. Därför har vår Jan Stanje skrivit om ämnet. Läs

  Läs mer
 • Spännande UFO

  2016-10-10 Spännande Om Ufo. Mycket intressant som är i stort oförklarligt för oss människor. Men som sagt den som lever tillräckligt länge får vetskap eventuellt. Mycket som skrevs och kallades för några årtionden sedan science fiction, är dagens sanningar.

  Läs mer
 • Vattengymnastik

  2016-09-18 Nu har höstens vattengymnastik kommit i gång. Så skönt det är att få röra sig i det varma vattnet, 34 grader. Idag var vi åtta "tjejer" men förra veckan fans det även "pojkar" och då var vi tretton deltagare.

  Läs mer
 • Mässa

  2016-09-06 BO OCH LEVA MÄSSA PÅ UPPSALA KONSERT OCH KONGRESS 17 SEPTEMBER 9 00 - 17 00 Läs mer på http//www.valkommenhemuppsala.se

  Läs mer
 • Kör-festival

  2016-08-01 Föreningens kör deltog i Kör-festivalen i Knivsta för två månader sedan. Vår kör är mycket aktiv så därför vill vi visa att vi även kan sjunga i Öregrund och inte bara segla.

  Läs mer
 • Thommy hälsar!

  2016-07-14 Tack för deltagande på vinterns alla aktiviteter. Ett speciellt tack till er som jobbar ideellt för detta. Bilbingon i Norrskedika pågår hela sommaren och på badortsdagen 13 aug har vi vårt sedvanliga PRO kafferep, i år vid Kyrkans Hus. Ha en skön sommar alla PRO:are i Öregrund.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.