A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

DANSA IN SOMMAREN!

Balans är A och O för att snabbt kunna korrigera om foten slinter. Dans är ett utmärkt sätt att träna upp balansen, samtidigt som det är bra för konditionen. Många pensionärsorganisationer arrangerar dans i sommar.

Att gå i trappor är bra träning. Både för balans och styrka. Träna balansen i vardagen exempelvis genom att stå på ett ben då och då. Börja med att hålla dig i något. Så småningom kan du stå utan stöd.

Aktuellt från Gimo

 • Midsommarfest 2019

  2019-06-18 Den 12 juni hade PRO sin årliga midsommarfest. Cirka 70 personer deltog. Det bjöds på ínlagd sill och färskpotatis med tillbehör och kaffe och jordgubbsbakelse. För musikunderhållningen svarade Lasse & Larre. Det blev både allsång och dans. Midsommarkommittén hade som vanligt gjort ett fantastiskt jobb. En mycket trevlig kväll att se tillbaka på.

  Läs mer
 • Gökotta

  2019-06-12

  Läs mer
 • Kvartalsmöte i Kvarnen

  2019-05-02 Dags för ett nytt kvartalsmöte. Denna gång medverkade Kenneth Olofsson med sina bilder från Gimodammen och 53 entusiastiska PRO-are lyssnade och njöt.

  Läs mer
 • Välbesökt årsmöte

  2019-02-22 PRO Gimo genomförde sitt årsmöte 13 februari. Inför detta år hade man bytt från Idrottsgården till Kvarnen och därmed fått en lokal som till sin storlek bättre passar de syften som föreningen har. Trots lokalbyte var det inget fel på intresset. Hela 61 personer hade mött upp och det var inget fel på humöret.

  Läs mer
 • Populär grötfest

  2019-01-11 En grötfest är inte bara själva festen. Det är mycket som ska förberedas. Styrelsen samlades kl 10 för att ställa i ordning med bord och stolar i solfjädersform mot scenen. Borden dukas och smyckas med ljus och blomdekora-tioner. Risgrynsgröt, mjölk, skinksmörgås och ostsmörgås köps från köket i Ladan. Allt är laktosfritt.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.