A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Känner du att balansen inte är som förr?

Umeå universitet söker deltagare till forskningsstudien Säkra steg där de utvärderar digitala program för att minska fallolyckor bland äldre personer.

Är du minst 70 år och har ramlat eller upplevt en försämrad balans det senaste året kan detta vara något för dig. För att delta i studien behöver du tillgång till en smarttelefon eller surfplatta samt möjlighet att ta emot eller skicka e-post.

Mer information om och anmälan till studien hittar du på Umeå universitets hemsida www.sakrasteg.se.

Aktuellt från Gimo

 • Medlemsmöte september

  2019-09-19 Att sitta ner och lyssna på en författare under hela medlemsmötet är något som vi inte provat tidigare, men nu har vi gjort det och detta med stor behållning. Våra gäster var författaren Eileen Rönnlund Holmgren och hennes make. Hon berättade och läste ur sin bok "Måndagar med Kerstin".

  Läs mer
 • Boule

  2019-09-17 Rapport från boulegänget. Årets seriespel i boule har nyligen avslutats. PRO Gimo avgick med segern även detta året. Både Gimo och Dannemora har två inteckningar vardera. 2020 kan bli ett spännande bouleår.

  Läs mer
 • Trivselkvällen 2019

  2019-08-11 Hur långt kan det vara från hängmattan till PRO:s trivselkväll? På sin höjd en vecka. 65 medlemmar dök upp, beredda att ta för sig av vad som erbjöds. Och lusten att delta i allsången saknades inte. När dessutom sommaren visade sin allra bästa sida kunde inget gå fel.

  Läs mer
 • Öppet hus

  2019-08-11 Fyra onsdagar i juli har föreningen som sig bör hållit öppet hus vid Karl-Johansgården med fika och småprat. Bara 73 medlemmar besökte oss. Varför ett så begränsat deltagande är svårt att förklara. Nu får styrelsen slå sina pannor ihop och fundera på hur man kan få fler att besöka föreningsgården nästa sommar.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.