A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Norra Trögd

 

PRO Norra Trögd är en landsbygdsförening i östra delen av Enköpings kommun. Medlemmarna kommer från trakterna kring Grillby, Skolsta, Örsundsbro, Ekolsund och Enköping och träffas normalt första tisdagen varje månad. Här kan du stifta nya bekantskaper, träffa gamla bekanta samt också göra din röst hörd om du vill vara med och påverka. Vi har trevligt tillsammans och vårt föreningsliv präglas av gemenskap, sammanhållning och vi tillvaratar pensionärers och framförallt medlemmarnas intressen.

 

ÅRSMÖTE 2019 hölls den 5 februari och följande styrelse valdes:

Tomas Lagerwall, ordförande

Anneli Djurklou, kassör

Margaretha Lagerwall, sekreterare

Gunn Andersson, ledamot

Barbro Rosqvist, ledamot 

Monica Jonsson, ledamot 

Gulli Persson, ersättare

Robert Kjellman, ersättare

 

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

 

Senaste NYTT FRÅN PRO finns på www.pro.se

 

Vill du bli medlem? Tryck grön ruta upp till höger eller skicka epost :

norra.trogd@pro.se  

 

Vår hemsida: www.pro.se-norra trogd. För upppdatering av hemsida svarar Margaretha Lagerwall. Önskar du kontakt skicka epost: norra.trogd@pro.se

 

Aktuellt från Norra Trögd

 • Medlemsvärvning

  2019-06-30 Dags igen för medlemsvärvning. Föreningens ordförande och kassör valde den här gången att står utanför butiken i Grillby.

  Läs mer
 • Utflykt till glasbruket i Bro

  2019-06-30 Den 4 juni samlades medlemmar i Södra och Norra Trögd i Grillby för vidare samåkning till Glasbruket i Bro.

  Läs mer
 • Studiecirkel om Handlingsprogrammet

  2019-05-06 FÖRSTA STUDIEDAGEN var den 24 april då cirkeln inriktade sig på Gemenskap och förändring, Inflytande och rättigheter, Värderingar, Åldersdiskriminering och Ekonomi. ANDRA STUDIEDAGEN var den 10 maj kl 10-12 i ABFs lokaler i Enköping med efterföljande besök på trygghetsboende kl 13. Viktig punkt denna gång var Samhällsplanering t ex kollektivtrafik TREDJE STUDIEDAGEN var den 28 maj med tema Trygghet och säkerhet samt diskussion hur PRO Riks och vår lokalförening går vidare med föresatser och krav som framförs i Handlingsprogrammet.

  Läs mer
 • Gårdsråd på Tallgården

  2019-04-11 Igår hölls Gårdsråd på Tallgården i Grillby. Gårdsrådet betod av boende och personal samt representanter för PRO, SPF Seniorerna och Svenska kyrkan vilka är några av dem som har möten på Träffpunkt Tallgården. PRO representerades denna gång av Tomas Lagerwall. Ny som representant för politikerna i Enköpings kommun var Lasse Skoglund, medlem i PRO Norra Trögd (se bilden).

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.