A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om föreningen

Älvkarleby/Marma PRO

Alla som uppbär någon form av pension är välkomna att bli medlemmar i vår PRO-förening, ex. ålderspension, sjukersättning, avtalspension, änkepension och efterlevandepension. Dessutom kan du som själv inte är pensionär men som är maka, make eller sambo med en PRO medlem bli medlem i PRO.

Älvkarleby PRO bildades 1944 och ingår i Pensionärernas Riksförbund, Uppsala distriktet.

Vår ambition är att samla så många medlemmar som möjligt i vår förening. här kan du möta nya vänner, resa, lära om något som intresserar dig, motionera eller vara med i andra aktiviteter.

PRO Älvkarleby-Marmas mål och ambition är att bedriva en bred social och kulturell verksamhet med inriktning på pensionärernas behov och rättigheter för att fungera och verka i samhället 

Vi har möten,fester och andra aktiviteter för våra medlemmarVåra medlemsmöten har ett för dagen aktuellt tema med samhällsinformation i någon form.

Vi har cirkelverksamhet med cirklar i olika ämnen allt utifrån våra medlemmars önskemål, exempel på cirklar som genomförts är.datacirklar släktforskning,friskvård,matlagning,handarbete,sidenmålning,högläsning, pyssel.Om du vill veta vilka cirklar som är aktuella just nu eller har önskemål om en cirkel i något specielt ämne,kontakta vår studiorganisatör.

Utomhusaktiviteter med ex. stavgång,boule,tipspromenader Aktiviteter utifrån medlemmarnas önskemål.

Vi deltar i KPR (Kommunla Pensionärsrådet i Älvkarleby kommun) för ökat inflytande i frågor som rör ekonomiska villkor, bättre boende samt bättre vård och omsorg för äldre

Om du har frågor om vår förening kontakta gärna någon i styrelsen.Namn tel.nummer, se presentation av styrelsen.

             VÄLKOMNA SOM MEDLEMMAR I VÅR FÖRENING

                        FÖRENINGEN BEHÖVER DIG

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.