A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

En förening för gemenskap

 Aktiviteter i gemenskap

Genom olika aktiviteter som resor, kulturupplevelser, studier och tematräffar vill vi våra  medlemmar möjlighet att öka sin livskvalitet och få möjlighet att odla sina intressen. Men även att berika det sociala livet genom att ge möjligheter att under trivsamma former träffa andra medlemmar

Här kan du läsa mer om meningen med föreningen

 

Aktuellt från Gustavsberg - Ingarö

 • Ängelsberg

  2019-09-14 En vacker septembertisdag begav sig ett 30-tal PRO:are på bussutflykt. Färden gick via Enköping till Ängelsberg i Västmanland. En obetydlig ort kan tyckas men här fanns många intressanta sevärdheter.

  Läs mer
 • I friskhetens tecken

  2019-09-03 Höstens satsning med aktivitetskort och en regelbunden uppmärksamhet genom utlottning ska förhoppningsvis öka motivationen, hoppas Gunilla Holmström och Barbro Biberg. Upptakten på friluftsbadet Södersved blev också synnerligen lyckad. Inte minst med det avslutande gympapasset där alla kämpade på i regnet det också över generationsgränserna. När några ungdomar anslöt sig till passet. Som sig bör bjöds också korv och kaffe. Information om höstens aktiviteter, möten resor och utflykter. Det här måste vi göra om, uttryckte många när upptakten var över.

  Läs mer
 • Utfrågning av politiker

  2019-05-09 Det blev få men intressanta frågor och många medlemmar som var med när ordföranden i Vård- och Omsorgsnämnden presenterade sig och fick svara på några frågor från publiken.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.