A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Våra månadsmöten

Många kommer till våra månadsmöten på Väsbygården Våra månadsmöten är välbesökta. Trogna PROare, som varit medlemmar i massor av år, såväl som nykomlingar bänkar sig vid långborden, när dagens gäst ska hälsas välkommen.

2018-11-17  Variationen på gäster och framträdanden är stor. Under året som gått har vi till exempel haft besök av Duo Romantica, (mezzosopranen Britta Blavier och hennes partner Torbjörn Pettersson, baryton), Kurt Näslund, en av polisens volontärer som vet allt om grannsamverkan, Stefan Paulin, ornitolog från den 50-årsfirande Angarngruppen, Björn Hemstad, självspelande rockikon, f d talmannen Birgitta Dahl, och revymamman Monica Antonsson m fl.

Efter gästernas framträdanden får vi information från ordf Margareta Bergström som berättar om vilka framsteg PRO Vallentuna gjort i den politiska hetluften på hemmaplan. Det kan handla om trafiken på Vallentuna torg, bostadsbyggandet, maten på våra äldreboenden och om kommande aktiviteter som föreningen har planerat. Kaffe och smörgås är obligatoriskt och bärs fram av den ständigt lika alerta kaffekommittén och sist, men väldigt efterlängtat, blir det lottdragning på kaffebiljetten och på "årorna". Men lite tur går man hem med en blomma och ett presentkort från ICA eller Coop.

(Bilderna föreställer i tur och ordning Duo romantica, Björn Hemstad, omgiven av PRO-kvinnor och Monica Antonsson.)

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.