A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Trotjänare lämnar styrelsen

Maine Gräns och Maivor Rehnström säljer skraplotter på Vårfesten 2017 på Tuna torg

2019-04-01 Den 13 mars hölls PRO Vallentuna årsmöte i Väsbygården. Om detta går att läsa under fliken Vår förening.
En ny styrelse såg då dagens ljus. Två nya ledamöter valdes in, men fyra ledamöter/suppleanter lämnade oss.
De verkliga eldsjälarna och veteranerna Maine Gräns och Maivor Rehnström förtjänar att framhållas lite extra: för säg var dessa damer inte varit med och hållit i trådarna. De har ordnat fester, producerat och distribuerat Träffen, engagerat sig i Väntjänst och Anhöriggrupper, dekorerat Puben och Väsbygården,ordnat gäster till våra månadsmöten, skrivit protokoll och dagböcker och minnesanteckningar och representerat föreningen i regn och solsken. Två riktiga trotjänare, alltid med glimten i ögat och en räv bakom örat. Sorgligt att förlora såna kära inslag, men som tur är är återväxten också god.
Också ersättaren Sven-Olof Ekström och Margita Hellberg lämnar oss. In i gänget som ledamot kommer Anne-Louise Vintberger med ett förflutet inom äldreomsorgen och Kvinno- och tjejjouren i Vallentuna. Och som ny ersättare kommer Ulf Lundström.
Maine och Maivor avtackades högtidligt med tal av vår ordförande Margareta Bergström. Blommor, vin och förtjänstmärken utdelades också. Men helt och hållet slipper de inte undan. Tack vare ett genidrag från Maj-Britt Forsell, Valberedningens sammankallande, valdes båda damerna in i valberedningen. Så ingen medlem går säker till nästa årsmötes nyval. Vi som är kvar i styrelsen kommer att göra allt för att hitta på skäl att adjungera Maivor och Maine. Så om de trodde att de skulle kunna börja leva pensionärsliv nu, så bedrog de sig allt. Skämt åsido: Jag gör mig till tolk för oss alla och säger Lycka till med det ni tar er för i fortsättningen, Maine och Maivor. Vi kommer att sakna er som de trognaste PROare Vallentuna skådat!

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.