A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Vallentuna

KONTAKT

Ordförande Margareta Bergström  070 338 32 19 maggan.be@telia.com

Webbredaktör Barbro Ljungström 070 722 17 61 barbro.ljungstrom@gmail.com

Aktuellt från Vallentuna

 • Magnus Bard, satirtecknaren, vår gäst i oktober

  2019-10-18 Många är vi som imponerats och roats av hans sätt att i en enda bild sammanfatta det som mången journalist stångat pannan blodig för att uttrycka i ord. På debattsidan i den stora tidningsdraken handlar det oftast om att fånga dramatiken i politiken, men lika träffsäkert skildrar Bard den lilla människans vedermödor och funderingar.

  Läs mer
 • Margareta Bergström 80 år

  2019-10-14 Vår ordf Margareta, Maggan, Bergström firade sin 80-årsdag den 26 september 2019. PRO-medlemmar, släkt och vänner strömmade till Fornminnesvägen. Blommor och gåvor fyllde presentbordet.

  Läs mer
 • Tankar om Tankspriddhet

  2019-09-20 Johan Rapp, författare och journalist, fick instämmande nickningar och skratt när han den 11 sept föreläste för 60-talet Vallentuna-PROare.

  Läs mer
 • Vårens sista månadsmöte

  2019-05-08 Vårens sista gästartist var Ola Petterson. Vi har haft besök av många turbadurer och musicerande artister, men ingen har varit den andre lik. Jag nämner några visor som Ola Petterrson valde och ni förstår att luftfuktigheten i rummet steg med många procent: Arvid Törnes Båklandets vackra Maja, Evert Taubes Den jorden som du ärvde, Sven-Ingars Anita, Carls Antons Överby vals, men Pär Rådströms visa Minns du den sommar (som vi främst förknippar med Gunnar Wiklunds stämma) var höjdpunkten för många av oss. Vi hade kunnat lyssna länge på Ola Pettersson och hälsar honom välkommen tillbaka. Under kaffet fick vi fundera över vad den Äldredag, som kommunen ska anordna i höst ,ska innehålla. Margareta Bergström, vår ordförande, samlade in svaren, och tackade sedan för den här vårens möten och önskade alla en fin sommar. Hoppsan, lotterierna höll vi på att glömma, men sen kom dragningen igång och vinnarna fick sina blommor och presentkort.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.