A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Information från styrelsen i PRO Tyresö Vi befinner oss fortfarande i en mörk tid och stormen verkar vara här. Alla över 70 och de som är i en riskgrupp har fått direktiv på att vi ska hålla oss inne på obestämd tid och helst inte röra oss ute i samhället. En svår situation då de flesta av oss är pigga och gärna deltar i olika aktiviteter under dagtid. De flesta av våra aktiviter i PRO är ju inställda eller skjutna på framtiden. I varje fall alla inomhusaktiviteter. Men några saker försöker vi hålla igång och det är boulen och promenaderna. Naturligvis med angivet avstånd. Så dyk gärna upp och var med. Motion är viktigt så försök att komma ut varje dag, ensam eller med någon bekant, och ta en promenad i våra vackra omgivningar och njut av att våren är här och med allt skönt som den för med sig. Vi provade i fredags en ny aktivitet nämligen frågesport via nätet. Mycket trevligt och spännande under några timmar. Rune och Peter leda det hela och nu väntar vi på en snar fortsättning. Om du vill vara med så skicka ett mail till Peter Inghe att du vill vara med så kommer det ett mail när det är dags för tävling igen. Du kan delta ensam eller i lag. Vår tidning är också på gång och de sista redaktionella detaljerna läggs nu på plats. Så alla våra tidningsutdelare förberedd er på en liten promenad igen för att dela ut vår efterlängtade tidning. Om du känner för att vara med i vårt gäng med utdelare så slå en signal till Berit Holm eller Ulf Wahlsten så blir även du en i gänget som förenar nytta med nöje. Lev väl och sköt om er så att vi kan ses så fort som möjligt efter att stormen blåst över. Ny info kommer till Påsk!

 Läs här PRO-TYRESÖ:s tidning FÖRENINGSNYTT 

VILL DU HA STÖRRE TEXT: Tryck Ctrl+ (kan göras flera gånger). 
Återgå med Ctrl 0 (noll)


Senast ändrad 2019-11-29


Anmäl när du byter adress

För att få hem PRO-tidningen och annan post från PRO måste vi ha rätt adress till dig som medlem
Läs mer


Betala gärna till PRO Tyresö:s Swish 123 075 3244


Om våra studiecirklar i PRO Tyresö

Här kan man välja att delta i allt ifrån hantverkcirklar, litteratur, konst, mm, ur det variationsrika utbudet som finns. Eller varför inte komma till "Pratkaféet/Handarbetskaféet", Sikvägen 14, med eller utan handarbete, ta en fika, prata och umgås med andra trevliga PRO:are. Vi ses i lokalen varje fredag kl. 10.00-12.00 med start den 15 september. Kaffe och bröd kostar 20 kr.Läs mer 


"Artister" till Pub-eftermiddag

Någon som kan sjunga, spela, läsa eller berätta något. Det finns många dolda talanger
Läs mer


Trygghet genom ett telefonsamtal

Pensionärsföreningarna PRO och SPF i Tyresö vänder oss tillsammans med Väntjänst till dig som är ensamstående pensionär i Tyresö och som skulle känna det tryggt om vi varje dag vakar över att du befinner dig väl och påkallar hjälp om det skulle behövas.
Läs mer


Utdelning av Föreningsnytt

Vi har ett antal flitiga tidningsutdelare, som 4 gånger om året ställer upp och bär ut Föreningsnytt till PROs medlemmar, men ser gärna fler som kan ställa upp. Intresserad?
Läs mer


 

 

 

 

Aktuellt från Tyresö

  • Information

    2019-04-11 Styrelsen vill ha denna hemsida aktuell. Därför vill vi väldigt gärna att ni berättar vad ni vill att vi ska ha på hemsidan. Se om ni hittar något som ser konstigt ut, alternativt är gammalt felaktigt. Anmäl till Yvonne Poulsen på ywwe50@hotmail.com eller ring 073-789 84 80

    Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.