A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 Läs här PRO-TYRESÖ:s tidning FÖRENINGSNYTT 

VILL DU HA STÖRRE TEXT: Tryck Ctrl+ (kan göras flera gånger). 
Återgå med Ctrl 0 (noll)


Senast ändrad 2019-11-29


Anmäl när du byter adress

För att få hem PRO-tidningen och annan post från PRO måste vi ha rätt adress till dig som medlem
Läs mer


Efterlysning!

Vill du bli min medhjälpare? Sedan något år har PRO Riks ett nytt medlemsregister kallat Hjördis. I varje lokalförening, som i till exempel PRO Tyresö, bör det vara två personer som kan detta system. Om du har viss datorvana och vill lära dig något nytt, ta då gärna kontakt med mig, Berit Holm, tel. 0723-30 87 57 registrator i PRO Tyresö, så blir jag glad. Vi behöver dig!


Om våra studiecirklar i PRO Tyresö

Här kan man välja att delta i allt ifrån hantverkcirklar, litteratur, konst, mm, ur det variationsrika utbudet som finns. Eller varför inte komma till "Pratkaféet/Handarbetskaféet", Sikvägen 14, med eller utan handarbete, ta en fika, prata och umgås med andra trevliga PRO:are. Vi ses i lokalen varje fredag kl. 10.00-12.00 med start den 15 september. Kaffe och bröd kostar 20 kr.Läs mer 


"Artister" till Pub-eftermiddag

Någon som kan sjunga, spela, läsa eller berätta något. Det finns många dolda talanger
Läs mer


Trygghet genom ett telefonsamtal

Pensionärsföreningarna PRO och SPF i Tyresö vänder oss tillsammans med Väntjänst till dig som är ensamstående pensionär i Tyresö och som skulle känna det tryggt om vi varje dag vakar över att du befinner dig väl och påkallar hjälp om det skulle behövas.
Läs mer


Utdelning av Föreningsnytt

Vi har ett antal flitiga tidningsutdelare, som 4 gånger om året ställer upp och bär ut Föreningsnytt till PROs medlemmar, men ser gärna fler som kan ställa upp. Intresserad?
Läs mer


 

 

 

 

Aktuellt från Tyresö

  • Information

    2019-04-11 Styrelsen vill ha denna hemsida aktuell. Därför vill vi väldigt gärna att ni berättar vad ni vill att vi ska ha på hemsidan. Se om ni hittar något som ser konstigt ut, alternativt är gammalt felaktigt. Anmäl till Yvonne Poulsen på ywwe50@hotmail.com eller ring 073-789 84 80

    Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.