A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PROgram för våren och sommaren 2020

Viktig info om vårens program efter mars. På grund av den pågående Corona-epidemin ställs alla aktiviteter under mars, april och maj in. 

När det gäller sommaraktiviteterna varav den första är den 11 juni så avvaktar vi utvecklingen och återkommer med besked om just sommarens program, förhoppningsvis är läget bättre då. Eventuella sommaraktiviteter läggs ut på hemsidan samt mejlas ut till medlemmarna.

Tillsvidare får vi alla vidta försiktighet och lyssna på de råd myndigheterna ger. Det är ju en så extrem situation där man ska undvika kontakter då man kanske bäst behöver just kontakt med andra, men vi får göra det bästa möjliga av situationen och vi kan ju ringa varandra och höra hur läget är. .

Till att börja med önskar styrelsen er en Glad Påsk och sen en fin vår då vi förhoppningsvis kan vistas ute och bryta isoleringen.

För den som vill resa finns det fortfarande några sommarresor  kvar.

Ett enkelt sätt att komma till hemsidan är att i Googles sökfält skriva ”pro norrmalm stockholm”. Man kan spara hemsidan som favorit då kommer man snabbt frm till den i fortsättningen.

Aktuellt från Norrmalm

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.