A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

PROgram för hösten 2019

I programmet kommer ni att finna många tillfällen till trevlig samvaro. På våra föreningsmöten, där vi förutom mötesverksamhet med information och rapporter, kommer vi också att ha medverkan av föreläsare och artister. Vi samarbetar med ABF kring medverkande och studiecirklar. Som vanligt kommer vi att ha föreningsmötena på Café Utsikten, Rehnsgatan 20 som ligger nära tunnelbane-stationen Rådmansgatan. OBS tiden ! Våra föreningsmöten börjar kl 13.30. Dörrarna öppnas först kl 13.00.

Mellan föreningsmötena har vi olika aktiviteter där vi ges möjlighet att träffas och umgås vid studiebesök, museibesök, bioklubb, studiecirklar, stavgång med mera. Två gånger i höst kommer vi att ha träff för nya medlemmar. Du som är ny medlem kommer att få en särskild kallelse.

För den som vill resa finns det ett reseprogram med ett stort urval av resor i både närområdet och utomlands. Flera resor kan du finna på vår hemsida.

Aktiviteter som blir aktuella efter att programmet skickats ut kommer att annonseras på vår hemsida och i vissa fall genom meddelande som skickas ut till dem som har en e-postadress. Om du inte redan anmält eller om du bytt e-postadress anmäl den till thomas.liljegren@comhem.se

Ett enkelt sätt att komma till hemsidan är att i Googles sökfält skriva ”pro norrmalm stockholm”. Man kan spara hemsidan som favorit då kommer man snabbt fram till den i fortsättningen.

En kopia av det program för hösten 2019 som skickats ut per post finns här

Aktuellt från Norrmalm

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.