A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PROgram för våren och sommaren 2019

I programmet kommer ni att finna många tillfällen till trevlig samvaro. På våra föreningsmöten, där vi förutom mötesverksamhet med information och rapporter, kommer att ha medverkan av föreläsare och artister. Vi samarbetar med ABF kring medverkande och studiecirklar. Som vanligt kommer vi att ha föreningsmötena på Café Utsikten, Rehnsgatan 20 som ligger nära tunnelbanestationen Rådmansgatan,  OBS ny tid! Våra föreningsmöten börjar kl 13.30.Dörrarna öppnas först kl 13.00.

Liksom förra året kommer vi att satsa på olika aktiviter mellan föreningsmötena där vi ges möjlighet att träffas och umgås vid studiebesök, museibesök, bioklubb, studiecirklar, stavgång med mera. I maj åker vi på utflykt. Nytt för i år är att vi även kommer att ha utflykter i juni, juli och augusti.

För den som vill resa finns det ett reseprogram med ett stort urval av resor i både närområdet och utomlands. Flera resor kan du även finna på vår egen hemsida.

Aktiviteter som blir aktuella efter att programmet skickats ut kommer att annonseras på vår hemsida och i vissa fall genom meddelande som skickas ut till dem som har en e-postadress. Om du inte redan anmält eller om du bytt e-postadress anmäl den till thomas.liljegren@comhem.se

Ett enkelt sätt att komma till hemsidan är att i Googles sökfält skriva ”pro norrmalm stockholm”. Man kan spara hemsidan som favorit då kommer man snabbt fram till den i fortsättningen.

En kopia av det program för sommaren 2019 som skickats ut per post finns här

Aktuellt från Norrmalm

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.