A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om föreningen

PRO Högdalen-Bandhagen

PRO Högdalen-Bandhagen är PRO:s lokalförening för pensionärer som bor i Högdalen, Bandhagen och Örby. Alla som har någon form av pension eller motsvarande är välkomna som medlemmar i PRO. Detsamma gäller samboende med medlem.

Föreningen grundades 1966 och har i dag ca 320 medlemmar.

Åldersspannet bland våra medlemmar sträcker sig från 61 till 101 år. Det är fantastiskt att vi har så många pigga 10-, 20- och 30-talister bland våra medlemmar! Samtidigt visar genomgången av medlemsregistret att drygt hälften av medlemmarna i Högdalen-Bandhagen-Örby är 40- och 50-talister. Är de aktiviteter vi erbjuder i dag inte intressanta för dig, är du välkommen att komma med förslag till nya aktiviteter!

Medlemsavgiften för år 2020 är 380 kr. Av dessa går 130 kr till föreningen, 60 kr till PRO Stockholms Län och 190 kr till PRO Riks. I PRO-medlemskapet ingår en mängd olika förmåner, till exempel försäkringar, medlemstidning, datasupport och medlemsresor. Närmare information hittar du under "Medlemskap och förmåner".

Vår förening har en representant, Ulf Gran, i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdels pensionärsråd, där frågorna handlar om boende, vård, pensioner, kommunikationer och andra samhällsfrågor som behöver påverkas för att äldres rättigheter ska tas tillvara.

De övriga PRO-föreningarna i stadsdelen Enskede-Årsta-Vantör är PRO Enskede, PRO Årsta, PRO Stureby och PRO Rågsved-Hagsätra.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.