A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till vår förening

                                 OBS! 

Ändrad lokal för Tematräffen Mötesplats Hammarbyhöjden – aktivitetscenter. Vi träffas i stället som vanligt på Halmstadsvägen 43 där Mötesplatsens föreståndare Yvonne Jägerstedt berättar om verksamheten och om sitt arbete som anhörigstödjare.

 

Se två händelser hösten 2019

 

I vår lokal på Halmstadsvägen 43 i Björkhagen står dörren öppen för alla som är 55+ eller uppbär någon form av pension/sjukersättning eller där make/maka, sambo redan är medlem och tycker det är trevligt med gemensamma aktiviteter och socialt utbyte.

Öppen dörr till PRO Björkhagen/Hammarby

Ett medlemskapet i PRO Björkhagen-Hammarby berikar livet genom att vi tillsammans vidgar dina intressen och aktiviteter på flera sätt. Till exempel genom att du kan delta i någon av våra studiecirklar, få igång flåset med våra friskvårdsaktiviteter, följa med på museibesök eller hänga med på något resemål.

Ny lag för datorlagrade uppgifter

Du som har dator kan logga in på mina sidor (https://pro.se/Medlem/Logga-in/) och kontrollera dina uppgifter. Där kan du även ändra och rätta till dina uppgifter.

Första gången du loggar in skriver du in ditt medlemsnummer som du hittar det på ditt medlemskort, och i fältet för lösenord skriver du ditt personnummer. Klicka på logga in och en sida med ett formulär för ändring av ditt lösenord öppnas. Här ska du ange det lösenord du vill logga in med i fortsättningen. Lösenordet måste bestå av minst åtta tecken med både bokstäver och siffror.

Är det något ni undar över så ring någon i styrelsen eller skicka e-post till oss

Hemsidesansvarig Margareta Eriksson

Hemsidan uppdaterades den 2019-09-05.

Aktuellt från Björkhagen-Hammarbyhöjden

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.