A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vad händer närmaste tiden ?

PRO Turinge

Välkommen till PRO Turinge i Nykvarns kommun

   

Bilden ovan är vår fina Folkets Park där vi spelar boule.

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Nykvarn.
Föreningen, som bildades 1944, ingår i Pensionärernas Riksförbund, Stockholms distriktet.

Vi har medlemsmöten tredje tisdagen i varje månaden klockan 13.00 i Qulturum Sländan, Under juni, juli och augusti har vi uppehåll. Vi serverar kaffe, informerar och har någon form av underhållning. Kallelser till möten sker med vårt programblad via utdelning, post eller E-post, samt en blänkare i Länstidningen.

Utöver medlemsmöten bedriver vi en hel del aktiviteter såsom studiecirklar, Qi-Gong, boule, bridgel, resor, utflykter mm.
Under menyn "Aktuella aktiviteter" hittar du aktiviteter som ligger nära i tiden, t.ex. en resa som går om några veckor eller en cirkel som startar om någon månad.

Föreningen har sina lokaler på Gammeltorpsvägen 3 B. Här bedrivs de flesta av våra aktiviteter. Vi delar lokalen med Frivilligcentralen och SPF, vilka vi också har ett nära samarbete med. Lokalen är öppen varje mån - tor 9.00 - 14.00, fre 9.00 - 12.00. Det finns ett trevligt café, där man till en billig penning får kaffe och hembakat bröd samtidigt som man får en trevlig pratstund med övriga gäster.

Välkommen som medlem och tag gärna med en vän till våra aktiviteter.

Som PRO-medlem kan du teckna förmånliga försäkringar såsom gruppliv, olycksfall och hemförsäkring.

Kom med oss du också och bli en gladare pensionär.

Aktuellt från Turinge

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.