A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Ordförande har ordet

(om du vill se större text tryck <ctrl><+>) (om du vill återgå tryck <ctrl><0>)Ola ordförande med vit ram

Välkommen till höstens aktiviteter 2019  

Vi fortsätter vår programverksamhet med att erbjuda ett stort utbud av olika aktiviteter som alla bygger på att skapa en gemenskap och att ha roligt samtidigt som vi ger viktig information.

Qigongen har varit den mest eftertraktade verksamheten under såväl hösten 2018 som våren 2019. Den fortsätter vi med.

Vår populära Må Bra–cirkel utgår tyvärr i höst pga av för få anmälningar.

 

Läsecirkeln och handarbetscirkeln är också viktiga aktiviteter för att skapa gemenskap.

Vi testar en helt ny aktivitet, nämligen Square Dance. Vi ”prövar på” vid 3 tillfällen för att se om vi kan genomföra den i större skala under våren 2020.

Vårt samarbete om resor med de andra fem PRO-föreningarna i Nacka är kanske bland de viktigaste av våra medlemserbjudanden.

Vi fortsätter att samarbeta med våra sponsorer utan vars ekonomiska hjälp vi inte kunnat erbjuda allt det som vi nu gör.

Inför varje aktivitet affischerar vi i Älta centrum och ofta skickar vi även en påminnelse med mejl till de som har det. Om du har mejl men inte uppgett det för oss så skicka din e-postadress till ola.birger@gmail.com så lägger han in den i medlemsregistret så att du blir uppdaterad.

Detta program går ut till alla medlemmar i augusti. Vi kan kanske ändå komma med andra förslag under hösten, så håll utkik. Föreslå gärna något som du tycker skulle vara värt att göra. Hör av dig till någon av oss i styrelsen så kan vi ordna det.

Vi behöver bli fler medlemmar. Värvar du en medlem så bjuder PRO på en unik kryssning med Viking Cinderella för den nya medlemmen. Den första kryssningen planeras till den 23-24 oktober 2019. Du själv får två PRO:s skraplotter och en ljuslykta av oss i PRO Älta som tack för hjälpen. 

 Vi ses nästa gång på någon av alla våra aktiviteter.

www.pro.se/alta till vår hemsida

Till samorganisationens hemsida 
http://pro.se/distrikt/stockholms-lan/samorganisationer/nacka/

alta[a]pro.se till föreningens brevlåda

 

Aktuellt från Älta

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.