A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om föreningen

Ordförande har ordet

Ordförande har ordet. Leif Fryklund ordf. PRO Lidingö.

PRO är en av Sveriges största och mest aktiva folkrörelser. Vi påverkar viktiga samhällsfrågor och ser till att livet som pensionär blir roligare och mer utvecklande. Hos oss kan du träffa nya människor, utbilda dig, resa, njuta av kultur och delta i olika friskvårdsaktiviteter. PRO är också pensionärernas röst i politiken. Vi påverkar beslutsfattare och politiska organ i frågor som är viktiga för äldre. (För mer information: pro.se)

Välkommen till en ny och spännande höst tillsammans med PRO!

Först, ett stort tack till alla er som arbetar för att våra medlemmar ska trivas i Stugan, på våra sammankomster, cirklar, resor och promenader med mera. Utan er hade det inte fungerat!

Nu när det börjar kännas i luften att hösten är på väg, dimper PROs höstprogram lägligt ner i brevlådan. I höst har vi flera spännande utflykter att se fram emot. Trevliga promenader, cirklar och medlemsmöten med underhållning utlovas.

Till dig som tidigare aldrig besökt någon av de aktiviteter vi ordnar, vill jag bara säga - läs programmet och tag chansen att berika ditt liv i höst. Här får du möjlighet att träffa nya vänner och du får dessutom ett aktivare och roligare liv. Välkommen!

Nya Seniorcenter i Stadshuset
Aktuellt för oss i styrelsen just nu är bland annat att hitta aktiviteter som PRO kan arrangera i större skala i det nya Seniorcentret i Stadshuset. De stora ljusa lokalerna öppnar upp för många nya idéer och möjligheter. Vi tar gärna emot förslag.

Har du tid över och vill göra något meningsfullt?
Jag vill passa på att efterlysa fler medlemmar som vill hjälpa till med vår verksamhet. Just nu är vi i stort behov av en datakunnig person som kan hjälpa till när data, skrivare och telefonin i Stugan inte fungerar. (I Stugan ligger en pärm med information om flera lediga arbetsuppgifter).

Vi har också plats för fler studiecirklar - på kortare eller längre tid. Du är alltid välkommen att kontakta mig eller någon annan i styrelsen om du har några frågor eller förslag på cirklar eller andra aktiviteter.

Vill slutligen passa på att slå ett slag för vår fina Stuga. Stugan går att hyra för fest eller annat samkväm. Kontakta Arne Lindman så berättar han mer.

Leif Fryklund
Ordförane PRO Lidingö

 -------------------------------------------------

KPR, är ett forum för samråd och information mellan Lidingö kommun och pensionärsorganisationerna i kommunen
Kommunala pensionärsrådet (KPR) håller regelbundna möten mellan Lidingöpolitiker, PRO Lidingö och SPF Seniorerna Lidingöskeppet. I KPR får PRO och SPF möjlighet att komma med förslag och synpunkter för sådant som rör Lidingös pensionärer. 

Info från KPR

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.