A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Besök hos Lena och Gösta Linderholm

Vi besöker Lenas (och Göstas) trädgård

Vilken dag! Visningar, mat, vin, musik och bra väder i trevligt sällskap. Kan en svensk nationaldag bli bättre?!

2019-06-06 Bussen avgick från Skogås 8:15 med stopp i Huddinge C, Stuvsta och Segeltorp med 44 glada och förväntansfulla pensionärer.

Lena diskar i butikenStrax efter 10 kom vi till Stallarholmen där Lena Linderholm har utställning, försäljning och lager. Lena hälsade oss välkomna och pratade lite om verksamheten, både sin egen och de övriga verksamheterna i huset.

Tid för att titta oss omkring och handla lite. Några kom hem med både dukar och keramik medan andra lyckades avhålla sig från utgifter.Vi sitter i solen

Utanför finns ett bageri där många passade på att ta en liten fika och/eller köpa med sig bröd hem.

Därefter blev det buss till Malmby där vi intog lunch (lax eller kyckling).

Lasse får pris av GöstaUnder lunchen kom Gösta Linderholm och underhöll med sång, musik och berättelser. Dessutom utlyste han en liten tävling och Lasse svarade snabbast på vad restaurangen som Britta jobbade i hette.

Efter lunchen ny avfärd, denna gång till Strängnäs till Lenas och Göstas hem.

 

Lena guidar i trädgårdenDär fick vi först guidning ute i trädgården där Lena berättade både om huset och om trädgården. Efter lite tid där vi på egen hand kunde gå runt och titta i trädgården samlades vi i hallen och Lena guidade oss runt på entréplanet.Efter guidningen serverades rosévin till dom som ville ha. Gösta satt i herrummet och berättade om sin nya bok. Många passade på att införskaffa ett ex. med vidhängande skiva.

När alla var beredda att åka hem igen vinkade Lena av oss vid grinden.Lena vinkar av oss

Som en extra överraskning delades det på bussen ut en "goodie bag" till var och en. Herrarnas med lite mindre innehåll än damernas.

Nöjda och glada kom vi hem efter en fantastisk dag.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.