A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Huddinge

 • Göta kanal augusti 2019

  2019-08-06 Resegruppen i Huddinge PRO Samorganisation organiserade en populär utflykt till Göta Kanal.

  Läs mer
 • Besök hos Lena och Gösta Linderholm

  2019-06-06 Vilken dag! Visningar, mat, vin, musik och bra väder i trevligt sällskap. Kan en svensk nationaldag bli bättre?!

  Läs mer
 • Resa till 4 huvudstäder

  2018-11-13 PRO Huddinge samorganisations resegrupp arrangerade en resa till 4 huvudstäder 23–29 maj 2018. Så vi var ett glatt gäng pensionärer från Huddinge som besökte Prag, Bratislava, Wien och Budapest. Mycket fick vi se. Vi träffade trevliga människor och gjorde nya bekantskaper allt med ledarskap av den utmärkta guiden Peter.

  Läs mer
 • Träffar med Huddinges politiker

  2018-08-13 Representanter för PRO Huddinge Samorganisation tillsammans med representanter för SPF Huddinge har träffat representanter för de politiska partier som är verksamma i Huddinge.

  Läs mer
 • Intressepolitiskt progam

  2018-03-28 Det finns ett gemensamt intressepolitiskt program för Huddinges pensionärer. Det är framtaget gemensamt av PRO och SPF i Huddinge.

  Läs mer
 • Om färdtjänsten

  2017-03-27 PRO Stockholms län (distriktet) har börjat agera när det gäller färdtjänsten. Kontakt har tagit med landstinget inför ny upphandling.

  Läs mer
 • Insändare i Södra Sidan

  2017-01-10 Den debattartikel som PRO Huddinge Samorganisation tillsammans med SPF Seniorerna Huddinge skrivit med anledning av att kommunen beslutat att inte tillsätta tjänsten som Äldreombudsman kom i något beskuret skick in i Södra Sidan Huddinge,

  Läs mer
 • Debattartikel om att Äldreombudsmannen försvinner

  2016-12-27 PRO Huddinge Samorganisation och SPF Seniorerna Huddinge protesterar igen! Huddinge kommun har beslutat att INTE anställa en ny Äldreombudsman!

  Läs mer
 • Vi vill ha en Äldreombudsman

  2016-11-05 Huddinge kommun har kommit med ett förslag som innebär att man inte kommer att tillsätta ny Äldreombudsman. Den vi hade bytte jobb till annan kommun. Förslaget från Huddinge har resulterat i ett yttrande som PRO Huddinge samorganisation har gjort med stöd av SPF.

  Läs mer
 • Skrivelse om mellanboende

  2016-07-12 Huddinge KPR med bl.a PRO Samorganisationen i Huddinge och SPF Huddinge har tillsammans utarbetat en skrivelse till kommunen om bristen på olika typer av boenden för seniorer. Skrivelsen är tillsänd kommunen och ett svar har också inkommit. Diskussionen fortsätter.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.