A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Resor

Anmälan och avbokningsregler

Anmälan för alla resor och utflykter gör du till: 

protrangsund.resor@gmail.com

Du kan också ringa:

Birgitta           073-181 91 43
Ylva                070-246 57 51
Sören             070-593 07 02

Dubbelrum kan endast erbjudas om det finns någon att dela med, därför är det viktigt att anmäla sig i god tid. Vi försöker alltid pussla ihop oss, så gott det går.

OBSERVERA!
För att ge alla samma chans, så kan vi inte ta emot någon anmälan till resor och utflykter före 10 januari

              

Avbokningsregler  Ibland blir man sjuk och kan inte följa med på resan. För sådana fall har Konsumentverket tillsammans med resebranschen utarbetat ett helt regelverk. För de flesta av våra resor gäller nedanstående. Om du har en reseförsäkring, t.ex. i din vanliga hemförsäkring, kan du få ersättning för din kostnad till researrangören eller kostnad till vår förening.
Läkarintyg krävs alltid.

Utflykter och studiebesök i egen regi. Din anmälan är bindande. Om det inte finns väntelista är alla kostnader delade med antalet anmälda. Vid arrangemang där vi själva står för biljetter och bokningar, måste vi alltid kräva ersättning för de delar som inte går att avboka. Vi brukar alltid anstränga oss att hitta ersättare, men någon gång har vi inte lyckats. Avbokningskostnaden kan därför bli olika beroende på aktivitet. Minimum 50:-.

Ring oss snarast! Vi försöker gemensamt reda ut vad som gäller för just den resan. De researrangörer som vi anlitar har oftast Konsumentverkets regler och då finns de i din eller vår bokningsbekräftelse.

                  Det är viktigt att ha en reseförsäkring

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.