A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Månadsmöte 14 december

More Sound sjungr Luciasånger

Månadsmöte 14 December

 

2019-12-14 På mötet fick vi både träffa Lucia och Rudolf med röda mulen. Det vankades också glögg (alkoholfri), lussekatter och pepparkakor.

Mötet inleddes med fika, sedan kom luciatåget. More Sound sjöng luciasånger och andra julsånger. När Lucia med tärnor och tomte tågat ut blev det information.

Kaj informerade om förändringar i PRO:s försäkringar. Man håller på att upphandla från nytt försäkringsbolag eftersom det gamla har sagt upp sig. För PRO-medlemmar finns spar-livförsäkring samt Olycksfall utan självrisk och Husdjursförsäkring.

Kaj pratade också om projekt Armkrok där målet är att nå pensionärer som är ofrivilligt ensamma. I projektet ingår alla Huddinges pensionärsföreningar och projektet riktar sig till alla pensionärer i Huddinge. Kaj påminde också om att PRO har en samlingsförsäkring som gäller när man är på möte med PRO samt på väg till eller från.

Sonja informerade om när aktiviteter startar efter nyår och påminde om Data för dej på fredag 20/12. Dessutom lite ”reklam” för SeniorNet som har första mötet den 9/1 och då är temat IT säkerhet.

Lise-Lott pratade om sina museibesök, Ellika om guidade promenader i Gamla Stan och Birgitta om resorna (allt detta finns på annan plats och i PRO-Nytt).

Sedan kom More Sound tillbaks och sjöng fler julsånger och spexade lite.

Under lottdragningen denna gång var det ovanligt många som fick mer är en vinst. Vi kan anta att dessa personer var ovanligt nöjda när dom gick hem.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.