A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Tumba!

Glöm inte att anmäla dig till festen!!!!

Nya uppdateringar:

Boule i juni på Rödstu hage Läs mer
Boule på Rödstu Hage den 22 maj Läs mer
Musik-kryss den 20 maj Läs mer
Sittgympa den 13 maj Läs mer


Planerade resor finns både på sidan "planerade resor" och i aktiviteteskalendern!

I Aktivitetskalendern ser du många aktuella aktiviteter och träffar att vara delaktig i! Välkommen till dessa! Om du har svårt att ta dig till någon av våra aktiviteter och skulle vilja ha skjuts till dem, så ring till någon i styrelsen.

Vill du läsa och titta på bilder på aktiviteter som varit så titta under fliken "Vår verksamhet". Där finns rubriker för våra olika aktiviteter för innevarande år! Undantaget är bilder från årsmöten, som ligger under "Om föreningen".

Frågor och synpunkter på hemsidan kan lämnas till Gudrun Carlsson gudrun.dorothea(at)gmail.com  Byt ut (at) mot snabel-a i e-postadressen! Välkommen med synpunkter!

Aktuellt från Tumba

  • PRO Tumba firar 60 år

    2019-03-23 PRO Tumba inbjöd till 60-årsjubileum med tal av Lars Schou och Nancy Svensson och med musik av Ruperts orkester. Smörgåstårta, kaffe och kaka serverades och av gästerna fick vi gåvor.

    Läs mer
  • Omsorg för äldre i Botkyrka

    2018-04-15 De 10 april 2018 hade PRO Botkyrkas samorganisation inbjudit politiker för att höra vad som görs för de äldre i kommunen. Vi var några tappra i Tumbascenens foajé från fyra av de fem föreningarna i PRO Botkyrka. En del fina nyheter fick vi höra.

    Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.