A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Stockholms län

 • Distriktet söker fler frivilligarbetare

  2020-01-15 Har du tid över? Vill du satsa med oss i PRO Stockholms län? Vi är många som arbetar för att utveckla vår folkrörelse. Allt så att medlemmarna kan leva livet hela livet!

  Läs mer
 • Jättesatsning på IT-utbildning

  2020-01-14 PRO Stockholms län laddar för ett intensivt utbildningsår. ”Vi ska byta både medlemssystem och programvara för webben”, berättar distriktets studieorganisatör Bo Furugård. ”Och det kräver att många får utbildning.”

  Läs mer
 • Var med och utveckla PRO

  2020-01-13 PRO:s föreningar, samorganisationer och distrikt är välkomna att vara med och utveckla organisationen utifrån förslag som tagits fram av en utredning som tillsattes efter förra kongressen. Nedan hittar du enkäten där ni lämnar era svar, samt utredningens förslag med bilagor.

  Läs mer
 • Kontakta kansliet

  2020-01-13 Öppettiderna är nya för i år, med längre öppet på eftermiddagarna än tidigare. Då finns vi på plats och svarar i telefon.

  Läs mer
 • Öppettider jul och nyår

  2019-12-16 PRO Stockholms läns kansli har julstängt mellan den 23 december 2019 och den 6 januari 2020. Vi är åter den 7 januari. Distriktskansliet önskar god helg och gott nytt år!

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.