A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

       Du är aldrig ensam när du är med i PRO. 

            Det finns alltid en stol för Dej!


På denna sida hittar Du en beskrivning av vår verksamhet, om våra aktiviteter, våra möten och resor.
 
PRO Sandared-Sjömarken hälsar Dig välkommen i vår krets och vill med dessa rader presentera vår förening.

 

Pensionärsföreningen för vårt omåde omfattar geografiskt Sandhults Kommundel och har till uppgift att ge vår pensionärstillvaro ett så rikt innehåll som möjligt. För många kan det kännas jobbigt med omställningen till pensionärens vardag, för andra innebär det en stor lättnad att slippa det dagliga slitet för uppehället. Genom att gå med i vår förening får Du vänner och många trevliga upplevelser att se fram emot. 

Genom Ditt stöd till pensionärsrörelsen kan vi skapa förutsättningar för olika aktiviteter och studiecirklar i en mångskiftande verksamhet. Skall vi med kraft kunna föra pensionärernas talan och ge tyngd åt våra krav, måste vi få en bred anslutning av pensionärer i vår organisation.Vill Du veta mer om vår förening och hur den arbetar, ta kontakt med oss genom att ringa någon styrelsen. Du är också välkommen att som gäst besöka något av våra möten, där träffar Du kanske någon tidigare ungdomsvän eller skolkamrat.  

Vi behöver Dej, Du är välkommen!

 - - - - - - - 

 

Webbredaktör: sten.ason@gmail.com 

Aktuellt från Sandared-Sjömarken

  • Data

    2015-05-26 Vi går vidare med att utveckla och anpassa oss till verkligheten. Ett bra alternativ till dator är en iPad. Halva priset och nästan hela nyttan.

    Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.