A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Ny Musicalresa den 31 Maj kl.14.00

sista anmälningdagen 12 feb

PRIS 1 145:- med buss BILJETTER PÅ PARKETT. SISTA anmälningsdagen 12 feb

2020-01-17 En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks, Så som i Himmelen, sågs av drygt 1,4 miljonersvenskar på bio, fick 8 Guldbagge-nomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

Musikalen har gjort stor succé på Oscarsteaterns scen i Stockholm med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar.

Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter samt den nya talangen Tuva B Larsen.

Vi har lyckats få mycket bra biljetter på parkett till föreställningen den 31 maj 2020 på The Theatre, Gothia Towers, Göteborg

En kort anmälan då biljetterna är mycket efterfrågade och begränsade. Sist anmälningsdagen den 12 feb. Till Distriktskontoret Inga-Lill 033-412224 eller Reseansvarige Ann-Christin Sjöstrand 0709320690

Avresa: från Vårgårda, Alingsås, Borås Gina Tricot, Sandared, Bollebygd, Skene mm
Exakta tider och platser för avresa anges på fakturan.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.