A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Musical-resa 27 maj 2020 FULLBOKAD

Anmälan senast 10 Februari 2020


Musikal resa till Göteborg. Den 27 maj 2020 

                   Så som i Himmelen

2020-01-10  

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks, Så som i Himmelen, sågs av drygt 1,4 miljonersvenskar på bio, fick 8 Guldbagge-nomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

Musikalen har gjort stor succé på Oscarsteaterns scen i Stockholm med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar.

Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernmanfolkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter samt den nya talangen Tuva B Larsen.

Vi har lyckats få mycket bra biljetter på parkett till föreställningen den 27 maj 2020 på The Theatre, Gothia Towers, Göteborg

En kort anmälan då biljetterna är mycket efterfrågade och begränsade. Sist anmälningsdagen den 10 feb. Till Distriktskontoret  Inga-Lill  033-412224  eller Reseansvarige  Ann-Christin Sjöstrand 0709320690

Avresa: från Vårgårda, Alingsås, Borås Gina Tricot, Sandared, Bollebygd, mm
Exakta tider och platser för avresa anges på fakturan.

       PRIS   990:- med buss  och BILJETTER PÅ PARKETT  

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.