A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Borås Västra

Vår hemsida uppdaterade 2020-01-17.

 

Stockholmsresa i maj.  (klicka för mer info.)

 

 Pinoccio. 

Han har om något kommit att bli en symbol för vår kommun och ett numera välkänt landmärke.

Tanken är att hemsidan, ska vara lätt för alla.Du som bara är intresserad av att se vad vi gör, du som kanske vill bli medlem, du som vill delta i någon av våra verksamheter eller eljest är intresserad av PRO Borås Västra.

Under fliken "våra verksamheter" finner du, precis som det låter, våra olika verksamheter, tider och kontaktperson. "Aktivitetskalendern" ger dig en överblick av vad vi gör dag för dag, vecka för vecka och vissa aktiviteter kan vara månader i framförhållning.

"Aktuellt" puffar för aktiviteter i närtid, och innehåller en flik med de senaste uppdateringarna på vår hemsida.

 Under fliken "Månadsträffar" informerar vi  dels vad mötena ska handla om, dels referat när mötet är slut.

"Vår förening" beskriver nuläge och historia för PRO Borås Västra, vilka som sitter i styrelsen och när den har sina möten.

 

Aktuellt från Borås-Västra

 • Julfest 19

  2019-12-18 PRO Borås Västra firade årsavslutningen, på Träffpunkt Simonsland, med ett julbord. Ett fyrtiotal medlemmar hade mött upp på Träffpunkt Simonsland.

  Läs mer
 • Vin och charkbricka

  2019-11-27 Årets sista vinkurs/provning, ägnades åt tre norditalienare och en fjärde, dyring, från Turkiet. Alla röda viner. Matlaget hade kreerat en charkbuffè med sallader, ost och bröd.

  Läs mer
 • Höstmöte

  2019-11-27 PRO Borås Västra höll den 21 november höstmöte. 46 medlemmar deltog i mötet. Ordförande Gert Henningsson hälsade välkomna, och vände sig speciellt till de medlemmar som var nya. Han noterade vidare att antalet nyinskrivna medlemmar under okt.-nov. var hela 15 st.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.