A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Borås Västra

Vår hemsida uppdaterades 2019-08-14.

 

 Pinoccio. 

Han har om något kommit att bli en symbol för vår kommun och ett numera välkänt landmärke.

Tanken är att hemsidan, ska vara lätt för alla.Du som bara är intresserad av att se vad vi gör, du som kanske vill bli medlem, du som vill delta i någon av våra verksamheter eller eljest är intresserad av PRO Borås Västra.

Under fliken "våra verksamheter" finner du, precis som det låter, våra olika verksamheter, tider och kontaktperson. "Aktivitetskalendern" ger dig en överblick av vad vi gör dag för dag, vecka för vecka och vissa aktiviteter kan vara månader i framförhållning.

"Aktuellt" puffar för aktiviteter i närtid, och innehåller en flik med de senaste uppdateringarna på vår hemsida.

 

Under fliken "Månadsträffar" informerar vi  dels vad mötena ska handla om, dels referat när mötet är slut.

"Vår förening" beskriver nuläge och historia för PRO Borås Västra, vilka som sitter i styrelsen och när den har sina möten.

 

Aktuellt från Borås-Västra

 • Verksamhetsträff

  2019-06-12 Ett av dagens huvudbry, var förändringar i anledning av att hyreskontraktet går ut vid årsskiftet, för Göta bibliotek(Jössagården). Grunden lades också för en del nyheter vi vår verksamhet.

  Läs mer
 • Säsongsavslutning Vinkurs/provning

  2019-05-30 Sista vinkursen/provningen blev bl.a. överraskningarnas kväll. Inte bara att Glenn Hyssen fabulerade i lokalen bredvid.

  Läs mer
 • Cesarstugan

  2019-05-24 Den 20 maj satte sig medlemmar från PRO Sjöbo och PRO Borås Västra i en buss för att besöka Cesarstugan. En trevlig upplevelse i fint väder.

  Läs mer
 • Johanna Lillvik

  2019-05-03 PRO Borås Västra i samverkan med Göta bibliotek, avslutade kulturverksamheten för våren med att inbjuda medlemmar och andra intresserade till en blueseftermiddag.

  Läs mer
 • Om Italienska röda viner

  2019-05-02 P.g.a. valborgsmässoafton, tidigarelades vinkurs/provning en vecka med oförändrat program. Italienska röda viner.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.