A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Bli medlem

Bli medlem

Välkommen till ett nytt år medmånga aktiviteter. PRO är till för alla som har någon form av pension, även make/maka/sambo till pensionär är välkommen att vara med.Även i medlemsbroschyren presenteras vårt utbud och vi hoppas att även Du skall hitta något som passar just Dig. Skulle Du ha andra önskemål är Du välkommen att höra av Dig med förslag.Skulle Du kunna tänka Dig att vara ledare för någon verksamhet hjälper vi Dig naturligtvis med utbildning om Du behöver det. Kontaktombud är en viktig funktion inom PRO som kan hjälpaoch stödja medlemmar.Vi önskar att fler vill delta i denna hedervärda uppgift.Förutom att vara en förening för glädje och gemenskap, bevakar PRO pensionärernas intressen i olika samhällsfrågor. Det gäller t.ex pensioner, skatter, sjukvård mm.Vi är representerade i både Kommunala pensionärsrådet (KPR) och i Länspensionärsrådet (LPR) där vi har möjlighet att påverka villkoren för pensionärer. PRO har även samverkan med andra organisationer inom kommunen.Kom med Du också och träffa gamla vänner eller hitta nya.Har du synpunkter eller önskemål är du välkommen att höra av dig till expeditionen, styrelsen eller aktuell ledare.
Expeditionen är öppen onsdagar 10.00 – 12.00.
Telefon 0150-193 44.

Med vänlig hälsning,
PRO KatrineholmStyrelsen

 

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Katrineholm.
Föreningen, som bildades 1944, ingår i Pensionärernas Riksorganisation, Sörmlands distriktet.

Utöver medlemsträffar en gång i månaden bedriver vi en hel del aktiviteter såsom t.ex. studiecirklar, styrketräning  och boule.

Kom med oss du också och bli en gladare pensionär. Under menyn "Kontakta oss" hittar du adresser till våra kontaktpersoner som kan ge dig svar på eventuella frågor som du kan ha.

Vill du bli medlem i PRO? Just nu, 2019, är medlemsavgiften 315:-/år. Förutom medlemsavgifter tar vi ut en avgift på 30:-/ halvår i cirkelavgift av cirkeldeltagare för att täcka hyreskostnader av Pensionärernas Hus. Du betalar bara en avgift oberoende av hur många cirklar du deltar i. Om du deltar i aktiviteter i annan lokal betalar du inte denna avgift. Betalning sker till respektive aktivitetsledare.
Anmäl dig till vänster i menyn eller kontakta expeditionen.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.