A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Höstmöte

Sånguppen Thorsgänget sjuknger på PROs höstmöte Solosång av Lillemor Jansson

PRO Torshällas höstmöte var välbesökt och ordförande Anna-Lisa Pettersson hälsade välkommen till gamla o nya medlemmar och till sånggruppen Torsgänget.

2019-11-17  Till ordförande och till sekreterare för mötet valdes Anna-Lisa Pettersson och Bengt Karlsson. Anna-Lena Jungstedt och Rolf Jansson valdes till protokolljusterare.

2020 års verksamhetsplan och budgetförslag föredrogs och godkändes.

Mötet beslutade om oförändrad medlemsavgift.

De medlemmar som haft utlägg för PRO post ombads vända sig till kassör Barbro Edin för ersättning.

ABF har en hållbarhetsmånad, programmet cirkulerade. Det finns platser kvar till julbordskryssningen. Den 8 december håller föreningen öppet hus med loppis, de som kan hjälpa till anmäler till Anna-Lena Jungstedt. Hon tar också emot anmälan till dagresan till IKEA den 2 december.

Influensavaccinering sker i år på vårdcentralen vid Sveaplan i Eskilstuna, vilket medför olägenheter för boende i Torshälla speciellt de äldre. Mötet beslutade att styrelsen lämnar in en protestskrivelse.

Efter avslutat möte fick vi en finstämd underhållning av vår egen sånggrupp Torsgänget. Några humoristisk historier hanns också med. Efter gott kaffe med smörgås var det lottdragning med många vinster.

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.