A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vi är en PRO förening på cirka 150 medlemmar. Föreningen har sin lokal Gripen på Gredbergsgatan 10. Våra aktiviteter är på vinter halvåret bingo, tipspromenader och studiecirklar. På sommar halvåret har vi boule och något som vi kallar Sommarkul. Då går vi en tipspromenad och vi har även en femkamp .

 

Vägbeskrivning till våran lokal.

Ni som kommer från centrum tar första avfarten i Parken ZOO rondellen. Sedan första gatan till vänster kör ca. 50 m så har ni en garagenedfart på höger sida där finns våran lokal.

Ni som kommer från Parken ZOO tar andra avfarten i rondellen sedan första gatan till vänster kör ca. 50 m så har ni en garagenedfart på höger sida där finns våran lokal.

Ni som kommer från Tuna Park hållet tar tredje avfarten i Parken Zoo rondellen sedan första gatan till vänster kör ca. 50 m så har ni en garagenedfart på höger sida där finns våran lokal.

Våran expedition är öppen onsdagar jämna veckor från 21 januari till och med 8 maj
klockan 10.00-11.30.                            

 

Övrig kontakt se under fliken Kontakta oss. Se ovan.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

 

Aktuellt från Gredby

Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.