A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Hjo

 • Pubafton

  2020-02-04

  Läs mer
 • Studieupptakt

  2020-01-23

  Läs mer
 • Julfest

  2019-12-17

  Läs mer
 • Månadsträff

  2019-11-27

  Läs mer
 • Oktoberfest

  2019-10-22 Höstfest : Vid Hjo Pro:s traditionella höstfest på Lilla Park, deltog 75 medlemmar som serverades mat från Hjo Matstudio, som var mycket uppskattad, välgjord och smakade bra. Underhållningen bestod av en trubadur från Malmbäck, Erhling Lundberg, som tolkade Elvis, både med låtar, utseende och med historier, och denne artist lovade att komma tillbaka nästa år, och det ser vi fram emot. Efter kaffe och kaka vidtog lottdragning, i form av många vinster från årorförsäljningen. De deltagande medlemmars respons var att detta var en mycket trevlig och sevärd kväll, medlemmarna gick nog hem ett leende. PRO-vetarna Hjo Provetare har tävlat mot Falköpings Provetare, och där var det jämnt fram till sista frågorna, men till slut avgick Falköping med segern, och resultatet blev 14-- 17.

  Läs mer
 • Pubafton

  2019-09-29 Pro ordnade en trivsam Pubafton för 45 medlemmar, som träffades och trivdes på Rödingen en fredagskväll i september. Vi serverades olika sorters pajer, sallad, krustader, rullar med fyllning i, skinka med pepparrot, och till detta kunde vi av- njuta Hjo-öl från Blixt bryggeri, både mörkt och ljust. Kaffe och kaka smakade också bra, efter måltiden. Underhållningen denna kväll svarade en trubadur som kommer från Hjo, vid namn Martin Leijon, som sjöng både Elvislåtar och andra låtar som vi kunde sjunga med i. Och allt detta hade våra Kringlor fixat! Heder åt dessa damer!

  Läs mer
 • Studieupptakt

  2019-09-03 PRO Studieupptakt med ABF Tisdagen 27/8 2019 Det var många som kom och lyssnade på vår kontakt i ABF Elin Andersson. Hon informerade om nyheter nu i höst bl.a. om Tillsammans mot ensamhet, hur gör vi för att nå personer som upplever ofrivillig ensamhet. Utbildning för cirkelledare i Skara. Se vidare på anslagstavlan om detta. Civilförsvaret och ABF har arbetat fram material om Hemberedskap. Den cirkel börjar fredagen 25/9 kl 14.00 på Rödingen. Ledare Maj-Britt Axén. Cirkelledarutbildning i Tibro 23/9, 31/9 plus en gång till. Den utbildningen fick ställas in tidigare. Se vidare på anslagstavlan. Ny inbjudan kommer. Många nya böcker fanns till våra läsecirklar. Våra cirkelledare fick tillfälle att utbyta tankar med henne. Nu startar våra cirklar på allvar igen, några har redan börjat. Eftermiddagen avslutades med kaffe och bulle som ABF bjöd oss alla på. Starttider på cirklarna finns på anslagstavlan. Har ni frågor, hör av er! TREVLIG HÖST Med vänlig hälsning Gerd Björnell

  Läs mer
 • Sillfesten

  2019-08-20 Den 8 aug var det sillfest i Grevbäcks Hembygdsgård. Ordförande hälsa alla välkomna, ett 50-tal medlemmar hade mött upp, för att äta sill och potatis. Vi lyssnade på bra underhållning, som bestod av sång och musik av Erland Persson, Sven Bergström och Roland Gran. Festen avslutades med kaffe och kaka. Ordförande tackade medlemmarna för visat intresse.

  Läs mer
 • Utflykt

  2019-08-08 Sista resan för denna sommar, blev till Varnhem, 23 medlemmar var med. Intog en god fika i Varnhems klostercafé och en titt på Varnhems kyrka. Alla glada o nöjda när vi kom hem. Tack för att ni er med på våra små utflykter. Marianne, Gun, Sven

  Läs mer
 • Utflykt

  2019-07-02 Ett 20-tal medlemmar gjorde lördagen 29/6 en utflykt till Brevikens Trädgårdscafé. Trots att detta ligger i närområdet var det en ny upplevelse för många av deltagarna, ett litet mysigt café i en gammal ladugård. Gott kaffe och fika och en trevlig stund i det vackra och varma sommarvädret! Hemfärden företogs via Ulvhult och Ekhammar innan vi skildes åt vid Rödingen, alla nöjda och belåtna. En liten fin utflykt och vi tackar Gun, Marianne och Sven för en trevlig eftermiddag!

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.